Els estacionaments del Carrer Dos de Maig d’Ontinyent seran definitius

1
  • Veïns i comerciants d’Ontinyent recolzen un canvi que permetrà passar de 25 a 52 places d’estacionament a la zona
  • Amb el canvi s’elimina l’estacionament en doble fila i s’amplia la zona de càrrega per als comerciants

Els 27 nous estacionaments habilitats al Carrer Dos de Maig van a passar a ser definitius, en comptar-se ja amb informes favorables de la Policia Local respecte del funcionament de la mesura durant les últimes dues setmanes, a les quals ha estat funcionant a mode de prova.

El canvi s’ha dut a terme establint una  fila d’aparcaments a la part dreta del tram del Carrer Dos de Maig que va des del Carrer Pintor Segrelles fins al del Músic Martínez Valls, tram de sentit únic al qual fins ara sols es podia estacionar a la part esquerra. La mesura ha suposat l’eliminació d’un dels dos carrils que tenia aquesta via d’un sol sentit, tot i que el carril de l’esquerra ja era utilitzat habitualment per estacionar en doble fila, “amb tots els problemes que això comportava, de cotxes que volien eixir i no podien, possibles sancions i situacions incòmodes per a tots”, explica el regidor de Policia Local, José Mª Hoyos.

Ara, amb esta mesura, s’elimina la possibilitat d’estacionar en doble fila, alhora que es passa de 25 a 52 places d’estacionament en una zona molt cèntrica, s’amplia la zona de càrrega i descàrrega per als comerciants, i es redueix la velocitat per la qual es transita en aquest tram, “el que suposa un augment de la seguretat per als vianants i per als propis vehicles”, explica Hoyos.

Totes estes circumstàncies han estat valorades molt positivament tant per l’Associació veïnal del barri de Sant Josep, com per nombrosos particulars i comerciants de la zona “que durant estos ens han mostrat el seu recolzament per a fer definitiu el canvi”, afegeix el regidor.

Durant dies de prova, la zona ha estat especialment controlada per la Policia Local, “i una volta s’ha vist que no hi havia cap problema imprevist, i també en vista de la bona acceptació veïnal, la nova disposició va a fer-se definitiva”, apuntava José Mª Hoyos. Ara, per fer definitiu el canvi, es consolidarà la senyalització que s’havia establit provisionalment, i s’eliminaran els pilons de la vorera per evitar que els vehicles que estacionen als nous aparcaments puguen patir desperfectes.

Publicitat

1 COMENTARI

  1. totalment en contra daquesta mesura.anem a vore, que ens volen comvertir , en una ciutat dormitori?que ontinyent no es mereix una via rapida al centre de la localitat?que volem, llevarli mes ingresos al teler?
    cuan anem a altres ciuatats, no ens qüestionem on aparcar, anem directament al parquing subterrani de turno i no ens queixem..i ara al nostre poble si?
    per evitar els parats en doble fila, el que s´ha de fer es multar els infractors, i no comensar a fer linies blanques que ara et fan girar así i despres allà.
    jo personalment vull una ciuatat viva i dinamica, no un poble de paletos que en 40.000habitants encara volen aparcar a la porta de casa.

Comments are closed.