La Policia Local d’Ontinyent duplica provisionalment els estacionaments en part del carrer Dos de Maig

1

La mesura estarà a prova durant els propers dies a l’espera que els tècnics evaluen l’impacte del canvi

La Policia Local ha procedit a duplicar provisionalment la xifra d’estacionament al Carrer Dos de Maig, en el tram que va des del Carrer Pintor Segrelles fins al del Músic Martínez Valls. La mesura s’ha dut a terme establint una  fila d’aparcaments a la part dreta de la calçada, que s’afegeix a la que ja hi havia a l’esquerra d’aquest carrer de sentit únic.

D’aquesta manera, durant els propers dies els veïns disposaran de 52 places d’aparcaments en lloc dels 25 que hi havia fins ara, ampliant-se a més a més les zones de càrrega i descàrrega per als comerciants. De consolidar-se, la mesura suposaria l’eliminació d’un dels dos carrils que té aquesta via d’un sol sentit, tot i que el carril de l’esquerra ja era utilitzat habitualment per estacionar en doble fila, amb tots els problemes que això comporta. Al mateix temps, la Policia Local pretèn amb aquesta mesura tractar de reduir la velocitat per la qual es transita en aquest tram.

El canvi serà efectiu durant els propers dies a mode de prova, estant controlat per la Policia Local fins que els tècnics puguen evaluar l’impacte de la millora tant en l’estacionament com en el trànsit a la zona, per tal de confirmar la conveniència o no de consolidar aquest canvi definitivament.

Publicitat

Comments are closed.