La Policia Local d’Ontinyent duplica provisionalment els estacionaments en part del carrer Dos de Maig

La mesura estarà a prova durant els propers dies a l’espera que els tècnics evaluen l’impacte del canvi

La Policia Local ha procedit a duplicar provisionalment la xifra d’estacionament al Carrer Dos de Maig, en el tram que va des del Carrer Pintor Segrelles fins al del Músic Martínez Valls. La mesura s’ha dut a terme establint una  fila d’aparcaments a la part dreta de la calçada, que s’afegeix a la que ja hi havia a l’esquerra d’aquest carrer de sentit únic.

D’aquesta manera, durant els propers dies els veïns disposaran de 52 places d’aparcaments en lloc dels 25 que hi havia fins ara, ampliant-se a més a més les zones de càrrega i descàrrega per als comerciants. De consolidar-se, la mesura suposaria l’eliminació d’un dels dos carrils que té aquesta via d’un sol sentit, tot i que el carril de l’esquerra ja era utilitzat habitualment per estacionar en doble fila, amb tots els problemes que això comporta. Al mateix temps, la Policia Local pretèn amb aquesta mesura tractar de reduir la velocitat per la qual es transita en aquest tram.

El canvi serà efectiu durant els propers dies a mode de prova, estant controlat per la Policia Local fins que els tècnics puguen evaluar l’impacte de la millora tant en l’estacionament com en el trànsit a la zona, per tal de confirmar la conveniència o no de consolidar aquest canvi definitivament.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …