La Vall d’Albaida presenta 56 ofertes de 15 municipis en FITUR 2016

Vicent Gomar, president de la mancomunitat: «Hem d’aprofitar la proximitat a la costa, la centralitat entre València i Alacant i els indiscutibles atractius naturals»

La Vall d’Albaida està present de nou en FITUR del 20 al 24 de gener, de la mà de la mancomunitat i sota el paraigua de la Diputació, encara que amb arguments propis. El president de l’entitat local, Vicent Gomar, ha indicat que l’objectiu és «aprofitar la proximitat a la costa, la centralitat entre València i Alacant i els indiscutibles atractius naturals» de la zona.

Per aquest motiu la majoria d’ofertes que la comarca porta a FITUR 2016, un total de 18 més que l’any anterior, siguin de turisme d’interior. En aquest sentit, alguns paquets combinen quatre dies de sol i platja amb tres jornades a la comarca per descobrir la indústria tèxtil, la festa, l’esport rural o, fins i tot, facilitar la immersió lingüística amb cursos d’espanyol.

Es tracta d’un total de 56 ofertes i sis paquets turístics de 15 municipis de la comarca, dues més que l’any passat. A més, es mantindran 28 reunions amb professionals del sector, majoristes, agències, empreses de serveis turístics i turoperadores que operen a Espanya i Europa.

L’estand 7B05 del pavelló 7, el de la Vall d’Albaida, explicarà també amb els fullets publicitaris dels pobles de la comarca i difondrà la Guia Turística Virtual, que recull els recursos i encants dels 34 municipis de la comarca.

Segons Vicent Gomar, aquest expositor servirà de “nexe d’unió entre els professionals de la indústria turística i els municipis i empresaris de la Vall d’Albaida, amb la finalitat de contribuir a l’economia comarcal i desenvolupar l’activitat turística»

A més del turisme d’interior, el turisme de salut i benestar i el enogastronómico completen l’oferta de la comarca, combinada amb propostes de turisme actiu, familiar i cultural o “low cost”, com els 7 euros de les visites guiades de la Sària o els 8€ de l’escapada al cor de la Bastida a Quatretonda, al costat d’altres com els 150€ de l’escapada de turisme d’interior amb activitats o els 175€ dels passejos amb globus de Bocairent, passant pels 80€ en spa i tractament corporal a Agullent.

Pavelló 7 de la Fira

L’oferta que presenta el Patronat Provincial de Turisme sota la marca València Turisme València es pot visitar en el pavelló 7 de la fira, dins de l’espai dedicat a la Comunitat Valenciana.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho explica que “la presència de la Diputació de València en FITUR 2016 serveix per promocionar l’oferta turística global dels pobles i comarques i donar a conèixer al mercat nacional i internacional els nostres principals productes turístics”.

“Des del Patronat es mostra principalment l’oferta de sol i platja i d’interior però a més, apostem per potenciar el turisme gastronòmic, el turisme cultural i el turisme actiu i de naturalesa”, destaca Moncho.

Dues àrees temàtiques

En FITUR 2016, el Patronat promociona els principals productes turístics de la província de València en dues grans àrees temàtiques: turisme de sol i platja i turisme d’interior.

A la zona de sol i platja participen les localitats del Puig de Santa Maria, Sueca, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna i a la zona d’interior mostren la seva oferta els municipis d’Algemesí, Alzira, Aiora, Bétera, Bunyol, Xiva, Cofrents, Llíria, Ontinyent, Requena, Riba-roja de Túria, Utiel, Xàtiva i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida

A més, l’estand de València Turisme compta amb la presència destacada dels municipis de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …