11/12/2023 - 10:12
Més

  L’Associació de Promotors i Constructors de la Vall incorpora nous socis d’Ontinyent i la comarca

  Altres notícies

  L’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d´Albaida (APCVall) va celebrar en la Seu de la Confederació Empresarial de la Vall d´Albaida (COEVAL), Confederació Empresarial de la qual forma part, la seua Junta Ordinària de Socis a la qual van assistir un important nombre d’associats, ja que a més de les empreses que formaven part, van participar per primera vegada els nous associats que s’han integrat en l’Associació i que tenen les seues empreses a Ontinyent i diferents municipis de la comarca de la Vall d´Albaida.

  La nova direcció de la APCVall que recentment va assumir l’Associació, encapçalada per Elu Mancebo com a president, tenia com un dels seus primers objectius donar major visibilitat a l’Associació i obrir-la a autònoms i empreses del Sector de la Construcció de la comarca de la Vall d´Albaida. En primer lloc es va posar en marxa la web de l’Associació, apcvall.es, i al mateix temps es va iniciar un treball per part de la direcció de l’Associació per a aconseguir que nous associats s’integraren en APCVall. Així, en un any s’ha aconseguit enfortir l’Associació amb l’entrada, en alguns casos ja tancada i en uns altres molt avançada, de nous associats d’Ontinyent, Aielo de Malferit, Alfarrasí, Montaverner, Bocairent, Castelló de Rugat i l’Olleria.

  Des de la direcció de la APCVall són conscients que queda molt treball per fer però hi ha satisfacció amb la resposta d’autònoms i empreses que han confiat en una Associació que vol ser impulsora del treball ben fet en el sector i que té un bon clima de cooperació entre els seus associats, la qual cosa demostra també que el sector, un dels motors de l’economia, està viu. Pròximament es treballarà per a presentar l’Associació als professionals i empreses de diferents poblacions de la comarca amb les quals a través dels seus respectius Ajuntaments es contactarà per a impulsar aquesta presentació. La direcció de l’Associació estima que la vocació de APCVall és anar creixent pas a pas en la comarca de la Vall d´Albaida.

  Elu Mancebo, president de APCVall ha expressat “la seua satisfacció pel fet que la nova web de l’Associació, un dels primers temes en els quals la nova direcció es va comprometre, ja està en marxa, i que un altre dels objectius de l’actual direcció s’està aconseguint, obrir l’Associació als autònoms i empreses del sector que hi ha en La Vall d´Albaida per a poder tindre una Associació que represente amb força a un sector fonamental per a la recuperació econòmica del territori”.

  Mancebo, a més, va “agrair a COEVAL el suport que ens ha prestat en aquest tema i en totes les iniciatives que des de l’Associació impulsem i convidar als professionals i empreses del Sector a què la coneguen i s’agrupen en APCVall perquè entre tots el Sector de la Construcció tinga en la comarca de la Vall d´Albaida el lloc destacat que mereix”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -