26/04/2024 - 21:13
Més

El club de Natació Ontinyent aconsegueix 3 clasificats al campionat autonòmic de distància llarga

Altres notícies

Dissabte passat es va celebrar en la piscina municipal de Benimàmet l’III Campionat Autonòmic Llarga Distància en piscina de 25m en les categories, absoluta, sènior i infantil. El Club Natació Ontinyent-Gandía Blasco va acudir a la cita amb 7 nadadors/as. Dos júnior, Marina Colubi i Tono Plá, 5 infantils, Mariló Martí, Carla Vidal, Roger Amorós, Pablo Álvarez i Jaume Seguí. Malgrat competir per primera vegada en aquesta distància (3.000m júnior i 2.000m infantil), els nadadors/as del Club Natació Ontinyent-Gandía Blasco van demostrar una vegada mes la seua disposició, la seua preparació física i tècnica, realitzant una actuació més que brillant aconseguint pujar al podi en tres ocasions.

Marina Colubi es va proclamar Campiona Autonòmica en la categoria sènior, Mariló Martí va ser Subcampiona Autonòmica en categoria infantil (aconseguint el record autonòmic en edat de 15 anys) i Tono Plá es va penjar la medalla de bronze en la categoria sènior. A més, Carla Vidal va finalitzar quarta en la categoria infantil, la resta de nadadors van finalitzar; Jaume Seguí 6º, Pablo Álvarez 7º i Roger Amorós 8º tots ells en categoria infantil.