Comença la creació de la nova zona d’esplai i aparcaments al barri de La Vila

0
Imatge d'arxiu

L’Ajuntament d’Ontinyent ha començat ja les obres de conversió del solar entre els carrers del Callarís i Trinitat en una zona pública d’esplai i aparcaments. Es tracta d’una actuació a la que el Govern d’Ontinyent ha decidit destinar 70.000 euros del Pla d’Actuacions Programades de la Diputació per tal de crear una zona de passeig i una àrea d’aparcaments, amb l’objectiu d’actuar sobre un dels majors problemes del nucli antic, l’estacionament de vehicles.

A la zona més baixa, que dóna al carrer del Callarís, se situarà l’aparcament, ja que es troba prop d’una zona de trànsit de vehicles. A l’esplanada superior es crearà una zona d’oci amb arbres, bancs i papereres perquè els veïns puguen passejar. També es pavimentarà de nou la vorera del carrer de la Trinitat. La Regidora de Territori, Rebeca Torró, destacava que “en aquesta part del barri de la Vila era necessari adequar un espai com aquest. Intervindre a la Vila és laboriós i complex, però farem tot el que estiga a la nostra mà per millorar l’estat del nucli històric d’Ontinyent”, assenyalava.

Cal destacar que estes obres s’afegeixen a les també iniciades aquest mes de desembre al mateix barri de la Vila que suposarà diverses millores urbanes al carrer de l’Església i a la plaça Sant Roc, pressupostada en altres 250.000 euros i incloses en el Pla d’Eficiència Urbana 2014/2015 del Govern d’Ontinyent.