08/12/2022 - 18:02
Més
  IniciGeneralReparen els parcs infantils del Mestre Ferrero i la Plaça de la...

  Reparen els parcs infantils del Mestre Ferrero i la Plaça de la Coronació

  S’ha procedit al canvi del cautxú que cobreix el paviment, que es trobava greument deteriorat

  La regidoria de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Ontinyent està realitzant tasques de millora de les zones de jocs infantils de diversos parcs de la localitat. En concret, s’està procedint a canviar el cautxú que es col·loca al paviment per protegir als infants dels efectes de possibles caigudes. En primer lloc s’ha actuat a una de les zones de jocs del Parc del Mestre Ferrero, i ara mateix s’està procedint a la millora de les dues zones de jocs que hi ha a la Plaça de la Coronació, també coneguda com del Barranquet. Segons explica el regidor de l’àrea, Manuel Cuesta, “el cautxú que s’està retirant estava molt deteriorat, ja que és un material amb una vida limitada, i el progressiu desgast pel pas del temps l’havia deixat amb forats, el que, de no actuar-se, podia arribar a suposar un perill per als xiquets i xiquetes que utilitzen estos jocs”.

  En concret, la superfície de les dues zones de la Plaça de la Coronació a les quals s’està substituint el cautxú són de 56 metres quadrats i 35 metres quadrats, respectivament. El canvi es fa de manera completa a una zona i després a l’altra, i no de manera simultània, per tal que els veïns que porten als seus fills i filles al parc disposen en tot moment d’una zona de jocs en ús. Una volta finalitzada l’actuació a la Plaça de la Coronació, es completarà la renovació del cautxú dels jocs del Parc del Mestre Ferrero. En paraules de Manuel Cuesta, “esta era una actuació molt necessària perquè si no es poden utilitzar amb les màximes garanties, estos jocs no compleixen la seua funció. L’ajuntament ha de vetllar en tot moment per la seguretat dels seus veïns, especialment en el cas de sectors de població que requereixen una especial cura, com els nostres xiquets i xiquetes”, concloïa el regidor.

  Estes intervencions estan fent-se amb personal dels Departaments Municipals d’Obres i Medi Ambient, pel que la ma d’obra no té cap cost addicional per al consistori.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit