04/12/2023 - 2:04
Més

  EU d’Ontinyent a la marxa del 15 de Setembre

  Altres notícies

  Nombrosos militants i simpatitzants d’ EU d’Ontinyent i de la Vall d’Albaida se sumaren el passat dissabte a la cimera social convocada el 15 S a Madrid . Aquesta cimera fou convocada pels sindicats majoritaris i per més d’un centenar d’organitzacions socials d’arreu l’Estat . En la cimera es demanà al President del Govern una convocatòria urgent de Referèndum per tal que la ciutadania opine front les retallades que està aplicant el PP al conjunt de treballadors i treballadores i als serveis públics que s’hi troben amenaçats de mort per aquestes mesures. El clamor popular va eixir al carrer per mostrar la seua oposició a les retallades i aquesta regressió en drets que està patint la ciutadania. Les conquestes social aconseguides amb anys d’esforços i lluites estant desapareixent en mans d’un sistema econòmic especulatiu que s’oposa al benestar dels pobles i els ciutadans i que passa per damunt de tots i totes nosaltres demostrant la seua hegemonia de manera impune.

  Ens trobem en una situació d’emergència social sense precedents en la nostra breu i precària història democràtica, hem de posar en marxa tots els instruments polítics i ciutadans en lluita per tal que siga la ciutadania qui marque les passes de l’economia i no a l’ inversa . Les persones i els pobles hem d’estar al centre de la política i decisions tant importants per al futur del nostre país no es poden fer sense comptar amb la ciutadania. Baix el lema volen enfonsar el País volem posar de manifest que aquest fet pot tornar-se en una cruel realitat si no posem les mesures escaients per aturar aquest desgavell d’una economia sense control que impera per damunt dels vertaders interessos dels ciutadans. Junts i juntes podem aturar aquest desgavell, hem de rebel·lar-nos contra aquest sistema injust que ens exclou  dia a dia i que ens intenta convertir en esclaus.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -