19/07/2024 - 7:50
Més

  Olleria realitzarà a primera 10k el proper 24 de novembre

  Altres notícies

  Diumenge que ve, 24 de novembre, se celebra la primera 10 k de L’Olleria, una carrera organitzada per l’Ajuntament de L’Olleria i el Club d’Atletisme del municipi comptant amb nombrosos col•laboradors.

  10K-l'Olleria-(2)El regidor d’Esports, Vicente Oviedo ha animat a participar a tots en esta cita esportiva “dividida en dos carreres, la infantil que s’iniciarà a les 10 del matí amb les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i l’absoluta que s’iniciarà a les 11 del matí i es dividix en cadets, juvenils, veterans A, B i C i locals. Hi haurà trofeus per a cada una de les categories i material esportiu per als primers classificats locals tant masculí com femení, a més, se sortejarà un pernil entre tots els participants que acaben la carrera”.

  Les inscripcions es poden realitzar fins a dimarts que ve,19 de novembre, tenint una camiseta tècnica o el mateix dia de la prova sense camiseta, les inscripcions tenen un preu de 3 euros per persona.

  Tal com han explicat des de l’organització “per als pagaments realitzats en un compte bancari caldrà enviar el justificant a la direcció d’email que s’especifica en la web www.tueventodeportivo.com, on a més, es troba tota la informació de la carrera i pagament de la inscripció”.

  Punt d’inscripcions el mateix dia de la carrera i d’eixida i arribada se situarà en la pista d’atletisme del poliesportiu.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -