02/10/2023 - 6:45
Més
  IniciEsportsOlleria realitzarà a primera 10k el proper 24 de novembre

  Olleria realitzarà a primera 10k el proper 24 de novembre

  Diumenge que ve, 24 de novembre, se celebra la primera 10 k de L’Olleria, una carrera organitzada per l’Ajuntament de L’Olleria i el Club d’Atletisme del municipi comptant amb nombrosos col•laboradors.

  10K-l'Olleria-(2)El regidor d’Esports, Vicente Oviedo ha animat a participar a tots en esta cita esportiva “dividida en dos carreres, la infantil que s’iniciarà a les 10 del matí amb les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil i l’absoluta que s’iniciarà a les 11 del matí i es dividix en cadets, juvenils, veterans A, B i C i locals. Hi haurà trofeus per a cada una de les categories i material esportiu per als primers classificats locals tant masculí com femení, a més, se sortejarà un pernil entre tots els participants que acaben la carrera”.

  Les inscripcions es poden realitzar fins a dimarts que ve,19 de novembre, tenint una camiseta tècnica o el mateix dia de la prova sense camiseta, les inscripcions tenen un preu de 3 euros per persona.

  Tal com han explicat des de l’organització “per als pagaments realitzats en un compte bancari caldrà enviar el justificant a la direcció d’email que s’especifica en la web www.tueventodeportivo.com, on a més, es troba tota la informació de la carrera i pagament de la inscripció”.

  Punt d’inscripcions el mateix dia de la carrera i d’eixida i arribada se situarà en la pista d’atletisme del poliesportiu.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit