Calabuig: “Volem consolidar el Campus d’Ontinyent amb nous màsters i postgraus”

La candidatura a les primàries de Compromís per a l’Alcaldia d’Ontinyent liderada per Nico Calabuig, segueix fent públiques les seues propostes de ciutat per aconseguir “un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a una capital de comarca com Ontinyent”.

En eixe sentit, Miquel Àngel Múrcia, Doctor en Història i membre d’aquesta candidatura, afirma: “L’aposta per fer d’Ontinyent una Ciutat Universitària està en l’ADN del projecte de Compromís. Una aposta que hem compartit amb altres forces polítiques i socials a la Fundació Universitària, i que va rebre un impuls definitiu amb la construcció del Campus amb Pepe Pla com a regidor d’Educació”.De la mateixa manera, afegeix: “Amb els graus de Magisteri Infantil, ADE, FCAFE i Infermeria, el Campus està posicionant Ontinyent com una referència educativa de qualitat, ofereix la possibilitat d’estudiar prop de casa a la ciutadania d’Ontinyent i a la comarca alhora que contribueix a dinamitzar l’oci, l’hostaleria, el comerç i, en definitiva, l’economia local”. 

Per eixe motiu, Paloma Alberola, Professora d’Anglés i membre de la candidatura, declara: “El nostre objectiu és consolidar el Campus Universitari d’Ontinyent fent les gestions necessàries per aconseguir la implantació de nous màsters i postgraus especialitzats en el teixit econòmic i social del territori. Una aposta realista que podem aconseguir en col·laboració amb els agents socials (sindicats i patronal), Caixa Ontinyent i la Universitat de València”.

En conclusió, Nico Calabuig, aspirant a candidat a l’Alcaldia d’Ontinyent, assegura: “Consolidar el Campus amb nous màsters i postgraus que preparen l’estudiantat per donar resposta als reptes del teixit econòmic i social del nostre territori, centrant-se en les singularitats dels nostres sectors productius i les necessitats de la societat d’Ontinyent i la comarca, no sols serà positiu per a la seua formació i per a l’arrelament definitiu del Campus, sinó també per aconseguir perfils professionals que donen un nou impuls a la nostra economia productiva i contribuïsquen a la conformació d’un model productiu centrat en la innovació, el coneixement, el valor afegit i l’increment del valor dels productes. Un Campus fort és sinònim d’un Ontinyent capdavanter, d’un Ontinyent amb futur”. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …