Plasvidavi dona protectors facials a la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

0

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d´Albaida ha rebut la donació de protectors facials per part de l’empresa Plasvidavi, empresa associada a la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL). En l’Acte han participat el President de la Mancomunitat, Vicent Gomar, qui ha rebut de mans del Gerent de Plasvidavi, Daniel Domenech, els Epis donats. El Gerent de Plasvidavi ha estat acompanyat pel President de COEVAL, Javier Cabedo, i el Secretari General, Vicente Donat, ja que Plavidavi és empresa associada a COEVAL i la Confederació Empresarial ha dut a terme les gestions perquè es duga a terme aquesta donació a l’entitat pública comarcal on estan integrats els ajuntaments de la comarca.

Plasvidavi Injecció que té la seua seu a Aielo de Malferit és una destacada empresa industrial de la Vall d´Albaida fundada per Daniel Domenech, amb més de 25 anys d’experiència en la fabricació i disseny de productes de plàstic per als sectors entre altres com l’agricultura, la llar, la jardineria i l’hostaleria, amb productes d’alta qualitat i en constant renovació. Els seus productes són fabricats a Espanya, amb totes les garanties de qualitat el que permet donar un servei professional, ràpid i eficaç d’acord amb els estàndards més exigents. Compta amb més de 3.000 metres quadrats de modernes instal·lacions de fabricació, magatzematge i expedició de productes. Plasvidavi està present en diferents països d’Europa competint en els mercats més exigents amb productes fabricats a Espanya.

Vicent Gomar i Javier Cabedo han coincidit a afirmar “el seu agraïment a Plasvidavi des de les seues respectives entitats comarcals, la Mancomunitat i COEVAL, ja que es tracta d’una donació molt necessària que ajudarà a evitar possibles contagis i mantindrà protegides a les persones que es troben en primera línia, especialment en aquests moments on s’ha de combinar la prioritat sanitària amb la desescalada i obertura gradual de l’activitat econòmica com a comerços i hostaleria en els municipis de la Vall d´Albaida”.

Publicitat