Milers de persones gaudeixen de la inauguració de “Ontinyent al Carrer” 2017

0

Milers de persones omplien el passat dissabte el carrer Martínez Valls d’Ontinyent en la jornada inaugural de “Ontinyent al Carrer”, la campanya de dinamització comercial impulsada per l’Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social (CES) que es perllongarà fins al proper 3 de juny. Baix un cel cobert pel 2380 balons de platja que decoren el carrer, majors i menuts gaudien de tallers infantils, animació i un espectacle itinerant de dansa, avantsala d’una programació que durant les properes setmanes es reprendrà cada dissabte amb activitats d’animació de tot tipus, demostracions, tallers i ofertes especials als comerços.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que acudia a la inauguració junt al coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, i una ampla representació de regidors, destacava “l’interès d’esta activitat per a animar als ontinyentins a fer les compres a la seua ciutat; per ser pol d’atracció per a visitants d’altres localitats; i també per posar en valor una oferta comercial que ja supera en densitat a les de les ciutats veïnes”, manifestava. Cal recordar en aquest sentit que les últimes dades que l’Agència Valenciana per la Innovació Comercial (AFIC), al seu portal de comerç sostenible, situa a Ontinyent amb una densitat 20 comerços per cada 1000 habitants, mentre Xàtiva i Alcoi compten amb 19 i 15’83 comerços per cada 1.000 habitants.

Les activitats es reprendran aquest Dissabte 20 de maig a les 18:30 amb un circuit “Iberian Race” infantil on els més menuts podran gaudir de proves, jocs, balls i tallers; dissabte 27 de maig a les 18:30 hores hi haurà “rocòdrom” ,“barredora” i un futbolí gegants, a més de poder gaudir-se d’un taller infantil d’estels i una demostració de dansa del ventre amb Comerç IN; i a la plaça del C.C. El Teler demostracions d’elaboracions de pizzes i embotits artesanals, telefonia digital i projecció de vinils de la mà de l’Associació SOC. Finalment dissabte 3 de juny a les 18:30 hores es disposarà un espai de cuina on diferents cuiners de l’Associació AHVAL oferiran tallers i demostracions de cuina per a majors i menuts.

A més de les activitats al carrer, Comerç In regalarà el 10% de les compres que es realitzen del 15 al 30 de maig als seus establiments, i la seua mascota Cuckin estarà jugant amb menuts i majors i repartint regals als carrers. L’associació SOC també se suma amb un mapa a omplir amb tickets dels seus establiments per a guanyar regals.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat