Bocairent reprén l’activitat del Consell municipal de la Joventut

L’òrgan de participació persegueix posar en marxa el màxim possible d’iniciatives per al jovent de la localitat.

El Consell municipal de la Joventut de Bocairent va reprendre la seua activitat dissabte passat, 28 de novembre, després de la seua creació el 2010. L’òrgan de participació ciutadana compta al front amb el regidor de l’Àrea Cultura i Juvenil, Xavier Molina, i està integrat també pels representants dels partits polítics presents al ple i d’aquelles associacions que han sol·licitat formar-ne part en una crida oberta transmesa a la implicació.

Aquesta nova convocatòria del Consell municipal de la Joventut va servir també per marcar els procediments de treball i les línies d’actuació prioritàries amb un propòsit fonamental com és el de “posar en marxa, des de la participació i la convergències d’esforços, el màxim possible d’iniciatives per atendre les necessitats i els anhels principals d’aquest segment de la població”, segons Xavier Molina. Més a curt termini, l’òrgan estarà involucrat també en les programacions juvenils del Nadal, de Pasqua, d’estiu i la formativa Futur Jove prevista per a setembre. Per això, la sessió constituent va servir igualment per delimitar una periodicitat trimestral per al Consell municipal de la Joventut de Bocairent.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El PP considera “fonamental” que l’Hospital d’Ontinyent deixe d’utilitzar-se com a arma política

El Partit Popular d’Ontinyent considera fonamental que “el tema del futur Hospital no s’utilitze de …