04/12/2023 - 1:43
Més

  De 3 a 7 passa del bou

  Altres notícies

  A Ontinyent ens encanta la festa i sóm concients que és dificil desvincular la diversió de la “festa” del Bou en corda, pero volem convidar tothom a fer un acte de reflexió individual, o bé amb les amistats i la família, i de pas boicotejar lʼacte de traure tres bous al carrer contra la seua voluntat, pel goig d’uns pocs que veuen en açò una mena de divertiment.
  No és la nostra intenció que no es gaudisca dʼaquests dies, però ens agradaria que aquest cap de setmana, fins que no finalitzara la solta de bous, ningú no s’acostara al recorregut.

  Un bou embolat i lligat amb corda, en un ambient estrany, fora del seu àmbit natural, no és un animal respectat. El patiment animal en aquest tipus de “festes” no és una opinió, és un fet. Hem de llevar-nos la bena col·lectiva que ens cega i impedeix de visualitzar el patiment de l’animal, ja que per molt que s’invisibilitze el maltractament animal aquest existeix.

  No ens agrada que a Ontinyent es maltracten animals, i molt menys per diversió o negoci d’uns quants. Per això nosaltres diem NO a les festes amb animals i convidem a tothom a posicionar-se en contra d’aquest tipus de festejos. És hora d’apostar pel respecte i l’estima cap a tots els éssers vius.
  Gràcies per participar, gràcies per reflexionar!!!

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -