Vicente Parras: “Em veig capacitat per revertir la situació”

0

Vicente Parras ha estat presentat fa uns moments en l’estadi El Clariano davant els mitjans de comunicació. El tècnic alacantí ha estat acompanyat pel director esportiu, Luís Miguel Garrido, i ha atés als mitjans escrits i gràfics que s’han fet resó de la seua arribada.

Vicente Parras Campello (Alacant, 18 de novembre de 1975) es consagrà com a entrenador a les categories inferiors de l’Elche fins arribar a dirigir el primer equip en la recta final de la Segona Divisió A en la temporada 2016/2017. La passada temporada va aconseguir el cinquè lloc al capdavant de l’Ontinyent en Segona B possibilitant l’accés a la Copa del Rei per a esta temporada, i fa pocs dies va rebre el reconeixement dels premis Golsmedia com a millor tècnic de la categoria.

Parras s’ha mostrat il·lusionat pel projecte i capacitat per revertir la situació. “Els jugadors estan molt compromesos, i és el més important per capgirar al dinàmica”, assegura el tècnic, que també espera que en el mercat hivernal es puguen realitzar reforços dins de les possiblitats del club.

Publicitat