L’Olleria convoca el 15é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà

L’Ajuntament de l’Olleria, la Junta Central de Festes de Moros i Cristians i la Societat Escola Musical “Santa Cecília” han convocat el 15é Concurs de Música Festera Francesc Cerdà modalitat marxa cristiana.

Cada participant podrà presentar les obres que desitge, sempre que siguen originals de l’autor que les presenta, inèdites i no hagen estat interpretades amb anterioritat. El termini d’admissió dels originals finalitzarà el dia 4 de gener del 2019, i s’hauran d’enviar a l’Ajuntament de l’Olleria (carrer de Sant Tomàs, núm. 2). Les quatre obres finalistes seran interpretades per la Banda Societat Escola Musical “Santa Cecília” al Teatre Goya de l’Olleria el dia 23 de febrer del 2019.

El jurat estarà format per tres persones de solvència reconeguda, encarregats d’atorgar els premis. La peça guanyadora s’emportarà 2.000 euros, la segona premiada 1.000 euros, un premi del públic estarà dotat amb 500 euros, i un accèssit de 250 euros per als finalistes no premiats. Més informació al telèfon 96 220 08 66 o al correu electrònic cij@lolleria.org.

Font: Ajuntament de l’Olleria

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Fons Valencià per la Solidaritat realitza un seminari de treball i convivència a l’Olleria

Aquesta jornada ha estat marcada per la celebració de la Junta Executiva del Fons i per l’enfortiment dels vincles entre l’equip tècnic i la Junta