Ramón vidal, candidat a l’alcaldia de l’Olleria pel PP

La gestora del PP de la província de València ha aprovat el nomenament de Ramón Vidal com a candidat a l’Alcaldia de l’Olleria que obrirà un “procés de modernització i inversions necessàries en la localitat que no s’han abordat en aquesta legislatura” Ramón Vidal, de 35 anys d’edat, és mestre d’educació primària i una aposta del partit “per un perfil jove, renovador i molt integrat a l’Olleria”. Actualment ocupa el lloc com a regidor a l’Ajuntament de la localitat fent tasques d’oposició en una corporació en la qual “l’alcalde i els socis de govern no han donat resposta als problemes dels ciutadans”.

La gestora ha valorat “la implicació de Vidal en el municipi i l’ha definit com una garantia per als veïns de l’Olleria perquè és un perfecte coneixedor de les necessitats de la localitat”. Vidal considera que en aquesta legislatura hi ha hagut “un enorme abandó en matèria de manteniment d’infraestructures en la localitat”, entre elles les zones enjardinades o la carretera d’accés a l’Olleria on s’han produït “greus desperfectes” sense que l’equip de govern que capitaneja Compromís i tampoc la Diputació de València hagen sigut capaces d’esmenar-los. La brutícia és una altra de les principals crítiques de els veïns que han vist com la falta de neteja ha sigut una constant durant tota la legislatura. D’igual manera, el PP acabarà amb els actes de propaganda catalanista que l’Ajuntament ha impulsat com va succeir durant les festes laiques de la Magdalena.

L’elecció de Ramón Vidal ha comptat amb el suport exprés del partit a l’Olleria que presideix Javier Albero i que ha desembocat en una labor de “unitat de la formació amb vista a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig”, qüestió que es ha reconegut des de la gestora provincial.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Vall Ens Uneix portarà a Diputació i ajuntaments la defensa dels grups de l’Escola Oficial d’Idiomes

La Vall Ens Uneix portarà a la Diputació de València i als ajuntaments la defensa …