Coeval, Ateval i Femeval presenten a Ontinyent el pla de promoció de seguretat industrial

COEVAL, ATEVAL i FEMEVAL han presentat a Ontinyent el Pla de Promoció Industrial impulsat entre altres Entitats per FEMEVAL, CEV i la Consellería de Economia Sostenible i Sectors Productius en una de les Jornades que al costat de la celebrada a València formen part de la Campanya de promoció i control de la Seguretat Industrial a la Comunitat Valenciana 2018.

La Campanya contempla també la creació i difusió de guies dirigides a la seguretat industrial en instal·lacions domèstiques, en establiments comercials, d’hostaleria i industrials. Així com campanyes de difusió i conscienciació sobre la cultura i la importància de la seguretat industrial. Eincluirá la realització de 500 diagnòstics en instal·lacions situades en centres comercials, estacions de servei i indústries per a analitzar el grau de compliment de la normativa. Diagnòstics dirigits als titulars de les instal·lacions radicades a la Comunitat Valenciana subjectes als diferents Reglaments de Seguretat Industrial vigents.

En la Jornada celebrada a Ontinyent, concretament en la seu de COEVAL, han participat en la seua Obertura els Secretaris Generals de COEVAL, Vicente Donat, ATEVAL, José Serna i FEMEVAL, Alejandro Soliveres i Alfredo Sambeat, Cap del Servei de Seguretat Industrial a la Comunitat Valenciana. La Jornada pretén sensibilitzar a empreses, tècnics i professionals que la seguretat industrial és un valor que suma i millora allí on s’aplica, havent de concebre’s com una inversió i no com una despesa ja que és un valor afegit diferenciador quant a qualitat i professionalitat respecte aquells que minimitzen la seua importància.

Entre altres ponències s’han tractat en la Jornada celebrada a Ontinyent les següents:
“Què és la seguretat industrial? Les instal·lacions de seguretat: La seua funció i els seus elements clau. Consells de Generals de Seguretat” per Marcel Cerveró. Responsable de Qualitat, Medi ambient i Seguretat de FEMEVAL.
“La importància del disseny i la certificació de les instal·lacions industrials” per Tomás Xàtiva. Col·legiat del COGITI. Col·legi Oficial d’Enginyers Tècnics Industrials de la Comunitat Valenciana.

“La importància de les revisions i inspeccions periòdiques. El paper de les entitats d’Inspecció” per Blas Pérez. Secretari General de ASEIVAL (Associació d’entitats d’inspecció de la comunitat valenciana).

Ha de destacar-se finalment la Taula Redona sobre la importància de la instal·lació i els manteniments de les instal·lacions industrials en la qual han participat: Francisco Alonso, President de ASEIF (Associació d’empreses instal·ladores de lampisteria, instal·lacions tèrmiques, gasos i altres fluids),Rafael Castillo, President de ASELEC (Associació d’empreses instal·ladores elèctriques, telecomunicacions i energies renovables de València),José Roca, President de ACVIRME (Associació d’empreses instal·ladores i mantenedoras de sistemes de protecció contra incendis de la Comunitat Valenciana) i Francisco Martínez, Membre del Comitè Executiu de AVICLIMA (Associació Valenciana d’empreses instal·ladores i mantenedoras de climatització i frio).

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La PRT considera positiu per al futur de l’Eix Industrial Ontinyent-Alcoi-Ibi la seua capacitat i agilitat per a reinventar-se

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial, integrada per COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida), …