20/05/2024 - 6:07
Més

  Socis de l’Ontinyent CF demanen una assemblea extraordinària

  Altres notícies

  Davant la decisió presa de liquidar l’Ontinyent CF, que dissabte passat va complir 88 anys d’història, un grup de socis del club ontinyentí s’ha mobilitzat per exigir al president de l’entitat, Luis Ortiz Montero que convoque una Assemblea Extraordinària per explicar als socis i aficionats en general la mesura presa que ha provocat la desaparició del club de la Vall d’Albaida. Una petició de ple dret basada en l’article 21 dels estatuts del club el qual afirma que “l’Assemblea General Extraordinària serà convocada pel president, per iniciativa pròpia o a petició de la Junta Directiva o del 10% almenys, dels socis en nombre (totes les persones majors d’edat que prèvia sol·licitud siguin admeses i satisfaci la quota social establerta).

  Des de hui divendres s’ha repartit, entre les penyes de l’Ontinyent CF, fulls per recollir signatures de tots els socis de l’Ontinyent CF que ho desitgen amb el ferm propòsit d’arribar al 10% requerit per demanar la pertinent assemblea general.

  Assemblea extraòrdinaria per al pròxim 27 d’Abril

  El proper dissabte 27 d’abril es durà a terme l’Assemblea General Extraordinària a les 12h a la Sala de Trofeus/Sala de Premsa a l’estadi El Clariano.

  L’ordre del dia serà el següent:

  1. Lectura i aprovació, si es procedeix, de l’acta anterior.

  2. Explicació als socis del motiu pel cual el club cessa la seva activitat esportiva per imperatiu legal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -