L’Ontinyent CF presenta la seva liquidació

Ahir de vesprada, el Clariano acollia les últimes hores de l’Ontinyent C.F, després que s’hagi pres la decisió d’executar la liquidació del club.
Aquest fet s’ha produït després dels socis i voluntaris es comprometeren a pagar als jugadors fins a final de temporada, ho havien fent en la condició de saber els ingressos reals, per després compensar-se econòmicament. A hores d’ara, els socis i accionistes han assenyalat que es senten ‘estafats’ i ‘enganyats’ perquè no van a haver-hi els ingressos estimats, i han pres la decisió de no seguir aportant més diners.

L’administrador concursal de què el club està sotmès, ha comunicat als jugadors que no van a haver-hi ingressos per pagar els seus sou, i en les pròximes hores es portarà al jutge la proposta de liquidació del club.

Posteriorment, els jugadors i equip tècnic, realitzaven un comunicat conjunt:

  1. Que en la vesprada d’avui, Luis Ortiz i l’administrador ens han comunicat que “ens alliberen” de la nostra obligació legal de venir a treballar, la qual cosa significa en la pràctica que el club ha pres la decisió de deixar de competir.
  2. Que fins al dia d’avui hem estat exercint el nostre treball amb el màxim compromís, professionalitat i lliurament, defensant i honrant aquest escut cada diumenge, a pesar que se’ns deuen 3, 4 i fins a 5 mesos en alguns casos. Han estat diversos els jugadors que han hagut de costejar-se tractaments mèdics amb la finalitat de continuar competint. I tot això, unit a la situació de desemparament total per part de la directiva, totalment absent en el dia a dia de l’equip, com en els últims desplaçaments a camps rivals.
  3. Volem deixar ben clara la nostra “voluntat de continuar competint” i que si no ho fem és per la decisió del club de portar a la desaparició a l’Ontinyent C.F. i als seus gairebé 90 anys d’història.
  4. En tot aquest temps ens hem sentit enganyats per part de Luis Ortiz i de tots els gestors que han passat pel club, amb constants promeses incomplides.
  5. Volem agrair a l’afició, el major patrimoni del club, el suport mostrat, amb el convenciment que sempre ha reconegut el nostre compromís i el nostre treball en el terreny de joc. Estem segurs que sabran demanar responsabilitats del succeït a qui correspongui.
  6. Finalment, volem agrair a l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) el seu constant suport, en tot moment treballant al nostre costat amb la finalitat de trobar una solució definitiva.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprova per unanimitat la restauració i modificació d’usos de la Finca Fuset

El Consell Local de Medi Ambient d’Ontinyent aprovava per unanimitat la restauració i modificació d’usos …