728×90 caixa onti estiu

7 empreses es beneficien de l’IBI per mantenir 34 llocs de treball indefinits

El Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent donarà llum verda aquest dijous a l’atorgament de bonificacions de l’IBI a un total de 7 empreses locals, per crear i mantenir un total de 34 llocs de treball indefinits. El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, explicava que el manteniment de les bonificacions a les empreses que creen ocupació de qualitat, “demostra que la línia d’ajudes que vam encetar en 2015 està donant resultats i contribueix a la creació de llocs de treball indefinits”.

Les empreses compten amb bonificacions del 40 al 85%, incloent a la bonificació un 10% addicional per a acollir-se a altra mesura impulsada pel Govern d’Ontinyent: “l’IBI social” inclòs a la revisió de les ordenances fiscals municipals de 2016, per afavorir les contractacions indefinides en col·lectius especialment desprotegits, amb 10 punts percentuals addicionals a la bonificació. De les 7 empreses bonificades la que compta amb més treballadors contractats (11) té una bonificació del 85% de l’impost, mentre que les restant tenen bonificacions d’entre el 40 i 60%. En tots els casos, és requisit imprescindible per a la renovació de la bonificació el manteniment dels contractes de treball indefinits i el compromís de què no es produirà el tancament del centre de treball per ser traslladat a altres termes municipals.

Joan Sanchis, valorava positivament el funcionament d’esta iniciativa posada en marxa per aprofitar les ordenances fiscals com a instrument de promoció  econòmica: “un dels eixos bàsics de la gestió del Govern d’Ontinyent és la promoció econòmica i la generació de llocs de treball amb totes les eines de que pugam disposar. Des del primer moment vam voler aprofitar també les ordenances fiscals a tal efecte, i aquestes novetats que vam introduir va en esta línia: combinar la promoció de l’activitat econòmica i la política social per afavorir la generació de llocs de treball indefinits, tenint en compte les dificultats de determinats col·lectius, i en definitiva afavorir a les persones”, destacava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Mancomunitat de la Vall d’Albaida s’encamina a la normalització financera

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida continua realitzant tasques per a la normalització …