Ontinyent se suma a la Startup Europe Week amb una jornada sobre finançament a la innovació

. La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL) ha acollit la jornada ‘Instruments de Finançament a la Innovació’, una activitat emmarcada en la Startup Europe Week plantejada per a informar sobre les formes de subvenció públiques i privades en matèries relacionades amb la innovació i els projectes europeus.

“Aquest gran acolliment mostra l’aposta de l’Ajuntament d’Ontinyent pel suport als emprenedors”, ha assenyalat el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui ha presentat l’acte, al que han assistit joves amb projectes innovadors, així com representants del teixit social i empresarial de la comarca de la Vall d’Albaida.

Al llarg de la jornada s’ha subratllat la importància del treball conjunt “per a fomentar l’empreniment i l’autoocupació com una eina més de la lluita contra l’atur”, segons ha assenyalat el regidor de Política Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pablo Úbeda, qui ha posat com a exemple l’engegada de l’Oficina de l’Emprenedor en el municipi.

Per la seua banda, el diputat Bartolomé Nofuentes ha citat l’exemple del ‘Soterrani dels idees’, un espai de coworking en el cor d’Ontinyent, com a exemple de bones pràctiques en l’impuls de la innovació i de l’empreniment entre els més joves. Es tracta d’una iniciativa del Consistori que facilita l’espai perquè els projectes emprenedors tinguen una eixida.

En la jornada s’han presentat les línies de finançament ICO, CDTI i ENISA per a empreses i emprenedors; les ajudes Createc CV i Digitalitza CV, els fons existents per a pimes i emprenedors, així com els passos per a aconseguir el Segell Pime Innovadora. En l’acte també han intervingut Jesús Casanova, director general de CEEI València i Rafael Pla, president de COEVAL.

La Startup Europe Week és una iniciativa impulsada per la Comissió Europea amb l’objectiu de mostrar les diferents ajudes econòmiques en l’àmbit comunitari, així com les millors iniciatives promogudes per les regions per a recolzar als empresaris, informar a l’ecosistema local sobre les possibilitats existents i assessorar a emprenedors i establir llaços de contacte amb el teixit social i empresarial.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Ajuntament d’Albaida presta cobertura social a 46 famílies durant l’Estat d’Alarma

Complits els dos mesos del Decret d’Estat d’Alarma moltes famílies han vist agreujada la seua …