19/04/2024 - 17:36

Jéssica Julià i Gabriel Donat, tercers a l’autonòmic Sub23 i provincial Sub16

El passat cap de setmana els atletes del CAVA Ontinyent-Stocklogistic van estar presents a un total de quatre competicions. A Torrent es va disputar l’autonòmic sub23, en el que la corredora de 800 metres Jéssica Julià va aconseguir el tercer lloc del campionat autonòmic en la prova, amb una bona marca de 2’22’’11. Julià ja havia pujat al pòdium en l’autonòmic universitari, també en la prova dels 800 llisos. A València es va disputar el provincial sub16 en el que Gabriel Donat va aconseguir el tercer lloc en la prova dels 1000 llisos amb una nova marca personal de 2’49’’15, mentre que Dani Sanchis també millorava la seua marca personal en la mateixa prova amb 3’00’’32. En les proves de velocitat Dani Muste feia 13’’54 als 100 llisos i 46’’05 als 300 llisos. Els atletes de categoria sub12 van tindre una doble cita amb l’interprovincial dissabte a Castelló i un control diumenge a Gandia. A Castelló Joel Gandia aconseguia el quart lloc a l’interprovincial amb 11’’81 als 60 tanques. Al dia següent feia 1’40’’85 als 500 metres llisos. El seu company Nico Fita corria els 60 tanques en 12’’88 i tancava la participació ontinyentina Laia Mollà als 2 quilòmetres marxa amb un temps de 14’54’’77.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...