25/04/2024 - 15:08

L’ESET Ontinet guanya front al Meridiano Alicante

Després de la parada esportiva, per les festivitats de pasqua, l’ ESET ONTINET tornava a la lliga amb l’obligació de guanyar tots els partits com a local per poder assolir la salvació. Aquesta setmana els visitava el Meridiano Alicante. Un equip molt paregut als col·legials, que amb molta joventut i amb el bagatge demostrat en el partit d’anada, on va ser clarament superior als ontinyentins, volia ficar-li les coses dificils als locals.

eset saguntL’ ESET ONTINET encarava el partit amb el convenciment de que la victoria era esensial per seguir vius en la lliga, i des del primer minut, l’entrega i la concentració eren màximes.

El partit començà amb un 0-5 per als alacantins. Pràcticament en tots els atacs, l’ equip pimentoner aconseguia anotar, mentre que els ontinyentins després d’executar bones jugades no aconseguien fer bona la cistella. Sols amb tirs de distancia mitjana el locals permaneixien vius al partit. Al final del primer quart el resultat era de 16-14.

Al segon quart l’ ESET ONTINET es topava de nou amb una defensa zonal. La falta de idees per atacar-la feia que aparegueren moltes imprecisions i balons perduts. Malgrat açò els locals no es despenjaven en el marcador, cedint sols un punt en aquest quart (31-30)

A la represa del partit, l’ ESET ONTINET seguia treballant de valent per fer-se amb la victoria. Amb una tremenda igualtat, els deixebles de Fede Cloquell no aconseguien, despenjar en l’ electrònic als alacantins, liderats per un incommensurable Álvaro Gómez. Al final dels primers 30 minuts el marcador reflectia un 48-45.

La lluita de pissarres, les jugades ben trenades i l’emoció d’un marcador molt igualat, feren de l’últim quart un autèntic goig per als espectadors que assistiren al pavelló. El darrer quart començava amb una gran igualtat. Totes les cistelles alacantines eren respostes de forma contundent per l’ ESET ONTINET, tornant l’equilibri i la igualtat a l’electrònic. Fou als últims 2 minuts on la defensa blanc-i-blava ofegà als anotadors del Meridiano. Els deixebles de Fede Cloquell aprofitaven aquestes situacions per aconseguir un parcial final de 13-0. El marcador final fou 67-56.

Malauradament amb aquesta victòria, l’ ESET ONTINET, que pretenia igualar en la classificació al C.B. Ifach Calp, no va servir, ja que els de la Marina també aconseguiren la victoria front a un desunflat Hero Jairis.

La pròxima jornada l’ ESET ONTINET visita a el C.B. Alginet. Un partit dificil, per a donar la sorpresa, i a mes amb alguna baixa confirmada, però en el bàsquet no n’hi ha res escrit.