Esport solidari, futbol i basquet en benefici d’ADIEM

0

Un partir mixte de futbol sala i bàsquet enfrontarà amb fins benèfics a l’Ontinyent CF i l’Eset Ontinet Martínez Valls. El partit, que es disputarà el proper 28 de desembre al Poliesportiu Municipal, era presentat ahir en una roda de premsa a la qual s’explicava que les entrades per a l’encontre tindran un cost d’un euro que es destinarà en benefici de l’Associació per a la Defensa i Integració del Malalt Mental (ADIEM).

L’encontre es disputarà a les 19:00 hores i es dividirà en dues parts, equivalent cada gol en el partit de futbol sala a 7 punts en la modalitat de básquet. L’Ajuntament, a més de cedir les instal•lacions municipals, col•laborarà amb la iniciativa amb l’organització d’un partit previ a les 18:00 hores entre polítics i periodistes, també amb dues parts de futbol i básquet. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada al CRIS (Carrer Sant Ignaci 38 d’Ontinyent) i també el mateix dia de l’encontre al propi Poliesportiu.

Des de l’organització de l’esdeveniment s’ha explicat que al descans de l’encontre es sortejaran regals aportats per diverses empreses col•laboradores, animant-se a la ciutadania a acudir i col•laborar amb aquesta causa solidària.