29/03/2024 - 8:52

Jaume Micó campió provincial SUB12

El passat cap de setmana va ser intens per als atletes del CAVA-Stocklogistic, amb competicions de pista coberta i camp a través. Dissabte 15 es va disputar a Gandia el campionat provincial sub12 de pista coberta, en el que van participar Jaume Micó i Cesc Mollà. Jaume es va proclamar campió provincial en la prova dels 500 llisos amb un temps de 1’33”99 i va ser sisè en la prova dels 60 llisos amb 9’56 segons, mentre que Cesc va acabar novè als 60 tanques amb 13”56 i 20è en llargada amb 2’77 metres.

Pel que fa al camp a través, diumenge es va disputar el Cross Nacional Fiestas de la Virgen a la localitat murciana de Yecla, una de les proves de camp a través amb més nivell del calendari estatal. Els atletes del CAVA van tindre una brillant actuació i van aconseguir tres pòdiums. Nacho Pastor va aconseguir el segon lloc en la prova master i continua demostrant un gran estat de forma, mentre que Enrique Nadal acabà en el lloc 18. En categoria sub12 Àfrica Chorques acabà sisena i Ferran Reig quart. En sub14 Enric Llopis i Dani Sanchis acabaren el 29 i el 30. En categoria sub 16 gran tercer lloc per a Óscar Francés, el qual suma el segon pòdium consecutiu en dos proves de camp a través. Els seus companys Carles Revert, Saúl Cabedo i Rubén Revert acabaren en els lloc 26, 43 i 45, el que els va servir per aconseguir el quart lloc per equips. En xiques, Lorena Francés acabà en el lloc 50. En categoria sub18 segon lloc per a Nico Azorín en una prova de molt alt nivell i sisè lloc per a Lorena Perales. Per últim, en categoria sub20 Patricia Alacreu va ser cinquena.

També el diumenge 16, però a la Vall d’Uixó, es va disputar una prova del circuit autonòmic de camp a través, en la que Aina Àlvarez va aconseguir el tercer lloc en la categoria sub20 i va consolidar així la seua regularitat en els resultats en el que portem de temporada.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa