01/05/2024 - 20:56

El CD Albaidense guanya 3-0 l’UD Fenollet i manté la quarta posició en la classificació

Dissabte d’alegries per partida doble per al CD Albaidense. La primera i més important són els tres punts aconseguits a casa davant de l’UD Fenollet. Un partit on l’equip fou clarament superior al rival i on desplegà un bon joc en la primera part de l’encontre. Al minut vint-i-cinc Damián des dels onze metres feia el 1-0 per a l’equip local al transformar un penal fet sobre Edu. Cap al minut trenta-tres una gran passada de Nando deixà sol a Juan Carlos, que amb un gran llançament per dalt del porter, davant la seua eixida, feia el 2-0. L’equip seguia creant perill i controlant la possessió de la pilota, i així ho van reflectir els quasi inexistents llançaments a porteria del rival. Ja en el minut quaranta-cinc Edu Hermoso feia el 3-0 amb una gran jugada individual. Amb aquest resultat s’arribà al descans.

En la segona meitat el marcador ja no es modificà. L’equip local continuava amb el domini de la pilota, però ja no destacava tant com en la primera part. El CD Albaidense es relaxà amb el 3-0 . Hi hagueren tres clares ocasions de gol que eixiren de les botes de Valverde, Vila i Juan Carlos, però que no aconseguiren transformar-se en gol. Les accions més destacades de segona part per part de l’UD Fenollet foren un clar remat de cap que Edu rebutjà a corner amb una gran parada i alguns corners.

Amb aquesta victòria l’equip albaidí manté el quart lloc en la taula classificatòria, igualat a dènou punts amb el CF Aielo i a dos punts del líder del campionat, el CD Llosa B, tot i que el conjunt d’Albaida compta amb un partit menys.

Aquesta setmana el CD Albaidense viatja al camp del CF Agullent, un encontre que des del Club defineixen com “importantíssim i complicat, que de segur serà un gran partit.” A més, el CD Albaidense vol destacar l’altra bona notícia de la jornada: el nou patrocini de l’empresa Cotopur. “Ens alegrem del nou patrocini que ha fet l’empresa COTOPUR, que s’uneix a nosaltres com a patrocinador principal de l’equip, ja que és molt important per al nostre club. Així ho demostraven les noves samarretes que lluïren els jugadors amb el logotip de l’empresa ja estampat. “Des del CD Albaidense volem donar les gràcies a l’empresa per la seua col·laboració i patrocini d’una manera tan forta en els temps que corren. Esperem que siguen els primers tres punts de molts més i que junts aconseguim grans fites.”

-Gols: Damián, Juan Carlos i Edu Hermoso

-Alineació: Edu Muñoz, Carlos Calabuig, Paco Gómez, Jordi Martinez, Fernando Marrahí, Omar Martin (Vicente Vila min.45), Victor Albert (Vicent Barbera min 70), Ximo Ascó (Javi Valverde min 45), Juan Carlos, Edu Hermoso, Damián Castellanos (Joaquin Martinez min 65).

La Generalitat dóna llum verda a la planta solar de Castelló de Rugat amb requisits per a la conservació dels jaciments

La Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori ha donat l'aprovació inicial a una nova planta solar de 45...