Per segon any consecutiu, Comerç In obri la seua tenda Outlet, al principi de la plaça de Sant Domingo fins al 5 de gener.
Aquesta tenda Pop Up uneix en un mateix punt de venda a diversos comerços amb productes amb descomptes que superen el 70%, de manera que els clients podran trobar tot tipus de productes a preus molt rebaixats, perquè aquest nadal ningú es quede sense regal.

foto-tenda-outlet-comercinAmb aquesta acció, Comerç In segueix apostant per la innovació, planejant en la ciutat una vegada més, la qual cosa es coneix com tendisques Pop-Up, que són punts de venda efímers i temporals que durant un període de temps determinat cerquen impactar, sorprendre o simplement acostar els productes al client final. I és en aquestes dates, Nadal, època de l’any en la qual es produeix un increment i una concentració de les vendes, que atrau l’activació de diferents accions de promoció dirigides al consumidor, on més prolífera aquest nou fenomen.

Són tendència, les tendisques Pop Up van arribar a Espanya fa un parell d’anys i, des de llavors, cada vegada són més les marques que s’apunten a obrir establiments temporals d’aquest tipus creats amb objectius específics. El Nadal sol ser un moment interessant per a elles, no solament a Espanya sinó pràcticament a tot el món.

És per açò, que l’any passat Comerç In es va unir a aquesta tendència, sent pionera en la ciutat però donant-li un valor afegit que és el d’ajuntar diversos establiments amb diversos tipus de productes i marques i a més, oferint importants descomptes.

En el Outlet In, els clients poden trobar roba d’home, dona, xiquets, joves, de festa i cerimònia, ulleres, joieria, rellotges, complements, bosses, articles de llar, parament, decoració, detalls per a regals, etc; en horari comercial, inclosos els diumenges.