10/12/2023 - 6:10
Més

  Es millorarà l’accessibilitat i el sostre del trinquet municipal amb una subvenció de 80.846€

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà l’accessibilitat per a persones amb diversitat funcional i el sostre trinquet municipal amb una subvenció de 80.846 euros de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, mostrava la seua satisfacció perquè l’ajuda obtinguda, juntament amb una aportació municipal, permetrà fer una actuació conjunta valorada en 101.000 euros amb la qual també es podrà millorar altres zones del recinte, “i que ens permet fer nous passos en l’aposta que venim fent des del Govern d’Ontinyent per la pilota. Una aposta que hem materialitzat en fets com ara les reformes fetes al trinquet després de 30 anys sense cap actuació, o el treball conjunt amb el Club de Pilota per posar en marxa les Escoles Esportives Municipals de pilota”, assenyalava.

  En concret, l’actuació que es farà ara, i que es preveu que estiga a punt enguany, permetrà instal·lar una rampa amb barana tant a l’accés exterior com a la pista així com la instal·lació d’un bany adaptat que “permetrà que totes les persones d’Ontinyent independentment de les seves circumstàncies físiques puguen gaudir del nostre esport autòcton”, explicava el regidor. La intervenció també contempla la protecció i rehabilitació de les grades superiors existents al costat est i oest del trinquet municipal, així com la millorar de l’escala i les galeries per a facilitar el joc de la pilota. En el sostre es substituirà les plaques translúcides per altres noves, amb nous materials, i s’instal·larà lona reflectant a tot el sostre i part de la muralla per facilitar la visió de la pilota.

  El regidor destacava que aquesta subvenció “ha estat aconseguida amb un projecte elaborat per l’Ajuntament de manera coordinada amb els pilotaris del Club de Pilota Ontinyent, i amb pilotaris destacats com ara Iván d’Ontinyent, projecte que ha estat elegit en un procés al qual optaven prop de 400 ajuntaments, i als que només 66 hem estat seleccionats. Una línia de subvencions a la qual, a més, hem aconseguit estar inclosos per segon any consecutiu, ja que l’any passat vam aconseguir altra ajuda per al canvi del lluminàries al trinquet i els frontons”, manifestava.

  Borrell posava de relleu que estes millores “permetran que els i les esportistes d’Ontinyent puguen practicar aquest esport amb les millors condicions, així com continuar acollint partides de la Lliga Professional Bankia-Trofeu Diputació de València. El nostre esport tradicional està molt viu i anem a continuar fomentant la pilota de la mà del club local perquè el nostre esport autòcton tinga la importància que es mereix”, incidia el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -