30/04/2024 - 14:31

El Cavaontinyent comença la temporada de cross amb 8 pòdiums al cross d’Alcoi

El passat cap de setmana va marcar l’inici de la temporada de camp a través per als atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic, amb resultats impressionants i nombrosos èxits en el cross d’Alcoi. El club va enviar una impressionant contigent de 32 atletes, que van demostrar el seu talent i dedicació en aquesta competició.

Categoria Sub12:

• Lia Asensio va obtenir el segon lloc.
    • Alexa Beneyto va ocupar el sisè lloc.
    • Noa Asensio es va classificar vuitena.
    • Carmen Bendala va arribar a la posició 21.
    • Carlota Calvo es va ubicar en la 29a posició.

En la categoria masculina sub12, Oriol Horcas va obtenir la posició 26, mentre que Stiven Román i Arnau Guerola van ocupar les posicions 47 i 48 respectivament.

Categoria Sub14:

• Núria Gómez va aconseguir la victòria.
    • Laia Asensio es va classificar en cinquè lloc.
    • Isabel Cháfer va ocupar la 11a posició.
    • Laia Mollà es va ubicar en la 17a posició.
    • Arantxa Serrallé va arribar a la posició 27.
    • Carla Pla va ocupar la 28a posició.
    • Clara Asensio va ser la 47a.

En la categoria masculina sub14, Álex Penalba va obtenir la posició 34 i Joan Seguer la 30.

Categoria Sub16:

• Gran èxit per a Ferran Reig en la categoria masculina.
    • Carla Bernabeu es va classificar sisena en la categoria femenina.
    • Júlia Baldó va ocupar la vuitena posició.
    • Mar Coronado es va ubicar en la 13a posició.
    • Alejandra Ferrando va arribar a la 15a posició.
    • Neus Asensio va ocupar la 30a posició.

Categoria Sub18:

• Manel Vañó va obtenir el tercer lloc.
    • Gabriel Donat va ser quart en la categoria masculina.

Categoria Sub20:

• Marc Silvestre va guanyar la prova en la categoria masculina.

Categoria Master:

• Mari Carmen i Rosa Baldó van obtenir el primer i segon lloc en la categoria femenina.
    • Nacho Pastor va obtenir el primer lloc en la seua tornada a la competició, amb Salva Albert ocupant la 11a posició en la categoria masculina.

Per a clausurar la participació, en la categoria sub8, Lucas Úbeda va ocupar la setena posició, mentre que en la categoria sub10, Paula Alfonso va acabar en la 12a posició i Marc Martínez en la 34a.

A més, el club va tenir una destacada actuació al Estret Trail de Bellús, on Daniela López va aconseguir el triomf en la categoria aleví i Jose Serrano va ocupar la 89a posició a la classificació general.

Finalment, al Trail de Bocairent, Salva Pascual va aconseguir el segon lloc en la classificació local del sprint trail.

Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat