01/12/2023 - 21:17
Més

  150 esportistes de tot Espanya participaran al primer Raid d’Aventures d’Ontinyent

  Altres notícies

  Al voltant de 150 esportistes de tota Espanya participaran al “Sacre’s Raid”, el primer Raid d’Aventures que es celebrarà a Ontinyent, i que tindrà lloc principalment als paratges naturals del terme entre els dies 26 i 28 de maig. Es tracta d’una prova que forma part de la Lliga Espanyola d Raids d’Aventura i serà el Campionat de Raids de la Comunitat Valenciana, a més d’estar inclosa a la Iberian Outdoor Race Series.

  El regidor d’Esports, Óscar Borrell, que participava en la presentació junt a Javier Cambra, del club organitzador (Raider Mania Elx), destacava que “acollir proves de primer nivell esportiu és una manera més d’atraure visitants i projectar la imatge de la ciutat. una prova mai vista a Ontinyent com aquesta, que ja te confirmats per ara participants de Catalunya, Múrcia, Extremadura, Aragó, Madrid i diverses localitats de la Comunitat Valenciana, es sense dubte un nou pas en aquesta línia”, manifestava.

  Javier Cambra, qui agraïa les facilitats donades per l’Ajuntament i el recolzament de les empreses col·laboradores, explicava que un Raid d’Aventures “és una aventura esportiva que reuneix diverses disciplines, principalment bicicleta de muntanya i cursa per muntanya, però també cursa en patins, escalada, tirolina, proves aquàtiques o tir amb arc, entre d’altres, per un recorregut al que els participants s’hauran d’orientar sense ajuda electrónica”, assenyalava. La competició es regeix per un sistema de punts i no per ordre de finalització o arribada, amb equips de 2 o 3 components segons la categoria, podent ampliar-se la informació o formalitzar inscripcions a la pàgina web http://sacresraid.raidermaniaelx.com/.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -