Arranca el XIVé Campionat d’Hivern de Raspall de la Mancomunitat

0
Fotografia de l'equip de Castelló de Rugat, guanyadors de primera categoria en l'anterior campionat d'hivern i el d'estiu

Este cap de setmana arranca la lligueta prèvia a les eliminatòries el XIV Campionat d’Hivern de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida que, com a principal alicient, recupera un representant de la Ribera Alta amb la incorporació de l’equip conformat per Alcàntera i Càrcer. Per al president de la Mancomunitat i alcalde de la Pobla del Duc, Vicent Gomar «els més de 350 jugadors de quatre comarques que participen al Campionat d’Hivern garanteixen la continuïtat del raspall en els nostres carrers i trinquets».

En total, són 73 els equips inscrits que participaran en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet, 4a, 3a, 2a i 1a categoria on l’equip de Castelló de Rugat, vencedor de la passada edició d’hivern i del de primavera serà el gran rival de Bèlgida, Llocnou d’En Fenollet, Ontinyent i Genovés. Pel que fa a la primera de totes les categories, els prebenjamins, el duel serà cosa de dos: Muro i Moixent.

El campionat comptarà amb la participació d’11 pobles de la Vall d’Albaida: Otos, Benigànim, Llutxent, Bèlgida, Benicolet, Ontinyent, Castelló de Rugat, la Pobla del Duc, Aielo de Malferit, Quatretonda, Montaverner; 4 de la Costera, Canals, Moixent, Llocnou d’En Fenollet, Genovés; 4 del Comtat, Planes, Cocentaina, Alqueria d’Asnar i Muro i l’esmentat d’Alcantera-Càrcer com a primer representant de la Ribera Alta.

Font: Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

Publicitat