25/06/2022 - 14:07
IniciGeneralIniciativa del Poble Valencià a la Vall d’Albaida tria nova Executiva comarcal

Iniciativa del Poble Valencià a la Vall d’Albaida tria nova Executiva comarcal

Iniciativa, un dels partits que integren la Coalició Compromís, va celebrar el passat 18 de setembre a Montaverner el seu I Congrés Comarcal per a triar la seua nova Executiva a la Vall d’Albaida i a més, conformar dos nous col·lectius, el col·lectiu d’Iniciativa (IdPV) a la Pobla del Duc, amb el seu portaveu David Molla, i el d’Iniciativa (IdPV) a Montaverner, amb el seu portaveu Pep Sanchis. La cita va servir també per donar suport als companys de Montaverner, després de que el dia anterior portaren a terme la moció de censura a l’ alcaldessa del Partit Popular al seu consistori.

Al voltant de 50 militants i simpatitzants donaren suport per unanimitat a la nova Executiva, conformada per Damián Martínez com a Portaveu, com a Secretària d’Organització Sara Alberca, Secretària de Sectorials i implantació Gloria Micó, Secretària de Comunicació Lídia Chàfer, Secretari d’implantació Vicent Villarejo, Secretària de finances i representant del joves amb Iniciativa Anna Vidal, Secretari de política municipal i institucional Mario Mira, Secretària de territorials Empar Fayos i Secretari d’acció electoral Pep Sanchis.

El nou portaveu manifestava “estar orgullós per la confiança dipositada i poder desenvolupar el nou càrrec” i afirmava que “la nova executiva electa està combinada de joventut i experiència, i de diferents pobles de la comarca per tal d’enriquir i enfortir Iniciativa i Compromís”. Damián Martínez continuava apuntant que es busca “poder treballar per poder posar les persones al centre de la política, com ja s’està fent des de la Generalitat i a molts pobles on governa Compromís.” i finalitzava destacant que “El principal objectiu de la nova executiva és fer política per a les persones i seguir donant suport i solucions a tots aquells que defenen i lluiten per la nostra comarca i el benestar de la seua gent com col·lectius com l’assemblea contra la planta de residus animals o la plataforma en contra de l’alta tensió, entre altres.”

Font: Iniciativa del Poble València – Vall d’Albaida

Redacció TVdigitalOntinyent
Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents