La piscina municipal disposarà d’abonaments amb reserva prèvia d’ús a partir de dilluns

0

Les persones usuàries de la piscina municipal d’Ontinyent disposaran a partir d’aquest dilluns 29 de juny d’abonaments per a l’ús d’estes instal·lacions, encara que continuarà sent necessari la reserva prèvia. El regidor d’Esports, Óscar Borrell, explicava que “amb l’arribada de la nova normalitat, hem pogut posar en marxa els abonaments al modificar les regulacions anteriors per les piscines i que inicialment eren molt restrictives”, manifestava.

Per continuar garantint la seguretat en l’ús de les instal·lacions es mantenen els dos torns d’ús recreatiu amb accés limitat: un de 10:30 a 15:00 hores i altre de 16:00 hores a 20:30 hores, en la què l’aforament màxim per a cadascun dels torns es mantindrà sense canvis per tal d’evitar massificacions. De 15:00 a 16:00 hores es netejarà i desinfectarà la piscina per garantir la seguretat de totes i tots.

Pel que fa a l’ús esportiu, els clubs de la ciutat podran seguir utilitzant la piscina de 9:30 a 10:30 hores i de 20:30 a 21:30 hores; i durant l’horari recreatiu podran fer ús esportiu de dos carrils de la piscina en torns de 1h i 30 minuts, fins a un màxim de 20 persones. El regidor incidia en que amb aquest canvi “potencialment hem duplicat la quantitat de persones que podran utilitzar la piscina, garantint les mesures de seguretat i higiene, així com l’aforament perquè no podem oblidar que el virus continua actiu”, afirmava.

Les persones interessades en l’abonament hauran d’acudir al Poliesportiu per traure’l, mentre que les persones que sols vulguen adquirir un tiquet podran reservar torn a través del web esports.ontinyent.es, tot i que el pagament es realitzarà en la mateixa piscina prioritzant l’ús de la targeta. El preu d’entrada és de 1,75€ per a cada torn, amb preu reduït (1€) per a xiquets i xiquetes, persones en diversitat funcional i pensionistes.

Nova parada de bus al poliesportiu municipal

Coincidint amb la posada en funcionament de la segona línia de bus urbà, que puja des del casc urbà fins a l’estació de tren, s’ha creat una parada específica al poliesportiu, coincidint amb els horaris d’obertura i tancament de la piscina. Així, hi haurà dos autobusos d’anada a les 10 i les 16 hores, i de tornada a les 14 i 20 hores.

Altres novetats al poliesportiu són la possibilitat de fer ús de materials comuns (que han de ser desinfectats abans i després del seu ús), i l’autorització a les instal·lacions de la possibilitat de fer competicions esportives federades sense contacte tant individuals com en parelles. En matèria esportiva destacar també que aquest divendres 26 de juny, s’autoritza l’ús de les instal·lacions dels camps de futbol de la Puríssima i l’Estadi el Clariano per a entrenaments individuals dels equips que habitualment fan ús d’ells.

Publicitat