El Club Martínez Valls bàsquet completa la seua plantilla amb el fixatge del nord-americà Kenny J. Council

0

L’equip sènior A de L’ESET ONTINET ha completat la seua plantilla para la temporada 2018-2019 amb la incorporació del jugador Kenny J. Council, procedent de la lliga universitària dels Estats Units.

Kenny J. Council, de 25 anys i amb una altura d’1,91 metres, és originari de Jacksonville a l’estat de Florida i jugarà inicialment com Aler a l’ESET ONTINET. Council va estar jugant anteriorment a l’equip Rio Grande RedStorm a Ohio. Amb aquest jugador ja seran tres les incorporacions nord-americanes a l’equip, amb Kevin Douglas i Abraham Valentine. Aquests fixatges completen una plantilla formada per Pablo Matarredona, Gonçal Amador, Jorge Soler, Tono Amador y Jorge Mancebo.

L’equip sènior del Club Martínez Valls, l’ESET ONTINET continua amb la seua pretemporada. Dissabte dia 15 els liderats per Nico Sánchez, s’enfrontaven al CBM Benifaió Roquette perdent amb un resultat de 80-77. Aquest dimecres tornaven a jugar, en aquesta ocasió el marcador quedava ESET ONTINET 77-84 Club Nou Bàsquet Xàtiva.

Sánchez remarcava que “en aquests dos últims partits el marcador ha estat molt ajustat a l’últim quart” i confiava que “l’equip està donant tot d’ell, els últims fixatges s’han adaptat molt bé a la resta dels companys i continuaran treballant per a recollir bons resultats aquesta temporada” explicava.

Publicitat