La festa de les Danses de la Vall d’Albaida es durà a terme aquest dissabte dia 22 a La Pobla del Duc, després que haguera de ser ajornada el passat dia 15 a causa del mal oratge. Mentre que el concert de Pep Gimeno “Botifarra” es va mantenir, traslladant l’actuació a un lloc cobert, es va decidir ajornar l’espectacle de les danses, que recorrerà, aquest dissabte, els carres de La Pobla del Duc a partir de les 17:30 hores.

En aquesta ocasió, a la 41a edició de la Festa de les Danses participaran balladors i balladores de 14 municipis de la Vall d’Albaida (Quatretonda, Ontinyent, Bèlgida, Llutxent, l’Olleria, Castelló de Rugat, Alfarrasí, Aielo de Malferit, Benigànim, Bellús, Albaida, Agullent, Montaverner i La Pobla del Duc).

Una vegada finalitzades les danses, el Parc Carles Canut acollirà un sopar de germanor. En acabar, hi haurà una discomòbil amb una primera part amb balls tradicionals i una segona part amb música més actual.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i alcalde de la localitat amfitriona, Vicent Gomar, i el conseller de Cultura, Fede Vidal, convidaven a tot el món “a gaudir d’aquest espectacle tan característic de la nostra comarca, ja que cal recordar que la Festa de les Danses de la Vall d’Albaida és una de les manifestacions de balls de carrer més antigues de les nostres terres”.