25/04/2024 - 22:37

El club BMX d’Ontinyent participa en la inauguracio de circuit d’Alcoi

Dissabte passat dia 01 de Maig, la localitat d’Alcoi, no va poder tindre millor estrena del seu nou traçat de BMX, que una jornada de Lliga Escolar, on els membres de les escoles del Club BMX Alcoi i la Escola BMX Ontinyent, van poder gaudir de l’estrena i posada de llarg previ a les proves de Copa de la Comunitat i Copa d’Espanya, que en aquest 2021 Alcoi acollirà com a seu.

Amb un sol radiant, i una genial organització, vam poder gaudir d’aquesta magnifica instal·lació, i veure sobre la pista a prop de 80 riders amb edats compreses entre els 5 i els 16 anys, així com també als monitors de les escoles que no van dubtar a posar-se sobre la bici per a gaudir al costat dels alumnes d’un matí de convivència entre clubs i escoles.Des de la Escola BMX Ontinyent, 15 dels seus alumnes van acudir a aquesta prova de lliga escolar, acolliment dins dels Jocs Esportius de la Generalitat, i no van poder emportar-se millor sabor de boca, gaudint sobre la pista, i amb uns genials resultats.

A la categoria pre-benjamí, Esteve Soler no va donar opció i es va pujar al primer esglaó, en la mateixa categoria Pau Gandia finalitze 11é i Jordi Ferre 13é, seguia el matí amb la categoria Benjamí, Angel Guerrero es va ajudar a pujar al segon lloc, sent Marc Bellod 5é, Javier Sanchis 8é i Izan Bataller 12é.Els Alevins, van haver de lluitar bastant més, quedant al final Hugo Penades 6é, Raul Padilla 7é, Estanis Bordera 13é i Ismail Abdelfadel 14é, en categoria Infantil, un excel·lent 4to lloc de Fernado, i la victòria del corredor d’Ontinyent Miguel Navarro, van tancar la competició oficial.

La pròxima cita en el circuit alcoià serà aquest dissabte 8 de Maig amb la prova de Copa Comunitat Valenciana, on l’estrena en competició oficial d’aquest nou circuit ha provocat l’efecte anomenada de corredors de tot el país, sent una prova especial, on a la lluita per les classificacions se sumaren corredors d’altres comunitats autònoma

Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat