20/06/2024 - 23:36
Més

  Ontinyent recupera les Escoles Esportives d’Estiu després d’onze anys

  Altres notícies

  Ontinyent torna a comptar  amb Escoles Esportives d’Estiu, una activitat municipal que es va prestar a la ciutat des de finals de la dècada dels 80 i fins l’any 2001, quan es va cancel·lar. El Regidor d’Educació, Joventut i Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Pepe Pla, destacava “la necessitat” que una ciutat esportiva com Ontinyent tinga una oferta com aquesta, “que tindrà un innegable impacte positiu en l’alumnat i les seues families durant el període de vacances escolars”, assenyalava.

  El programa es desenvoluparà al llarg de tot el mes de juliol (en horari de 17:00 a 20:00 hores) i la primera quinzena d’agost (de 10:00 a 13:00 hores) , sent dut a terme per monitors del programa la Dipu et beca, estudiants del grau superior d‘activitats físiques o de la llicenciatura d’Educació Física, que coordinaran les activitats obertes a fins a 150 alumnes d’entre 6 i 14 anys repartits en dos grups per edats. Estes activitats seran de caràcter lúdic i recreatiu, amb la inclusió d’esports no habituals com el cas del hoquei, beisbol o waterpolo, d’altres tradicionals com la pilota i activitats multiaventura, com una acampada nocturna a l’aire lliure.

  A més a més, coincidint amb les 24 hores esportives, es farà un exercici d’aquatló, que combinarà la cursa a peu i en natació, en diferents distàncies. Tot es farà al recinte del Poliesportiu Municipal, excepte algunes eixides que es farien sempre per el terme, a llocs com l’Ermita de Sant Esteve o la Ruta del Pou Clar.

  Els horaris d’aquestes Escoles Esportives seran totalment complementaris i compatibles amb els de l’Escola d’Estiu que s’oferirà en juliol al Col·legi Vicent Gironés, pel que, tal com explicava Pepe Pla, “estem oferint als xiquets i xiquetes i als seus pares la possibilitat de tenir al seu abast una ampla oferta lúdica, formativa i esportiva durant aquest període”, apuntava el regidor. Pla incidia també en que el preu per als participants a les Escoles Esportives d’Estiu “és molt accesible”, ja que amb 18 euros cada participant comptarà amb més de 6 setmanes d’activitats.

  El Regidor d’Esports incidia en que la recuperació d’estes Escoles Esportives d’Estiu suposa “un pas avant” per a l’educació i per al foment de l’esport entre els més joves, que a més resulta molt positiu per la convivència, ja que el plantejament principal és el de “jugar amb els demés, i no contra els demés”, subratllava Pepe Pla. Les matrícules estan obertes i ja es poden cursar a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -