04/12/2023 - 0:01
Més

  Gran acollida pel taller d’Integraciò paisatgística d’Ontinyent

  Altres notícies

   

  Més d’una trentena de veïns i veïnes d’Ontinyent han acudit al taller organitzat pel Govern d’Ontinyent sobre l’estudi d’integració paisatgística del disseminat. Es tracta d’un document és necessari per tal de procedir a la nova ordenació del sol urbà del terme, un procés iniciat amb els dos plans parcials que es van aprovar en maig de 2010 per ordenar una extensió de 4’5 milions de metres quadrats.

  Ara, la resta de sol urbanitzable sera ordenat amb altres dos plans parcials, que requereixen d’aquest estudi d’integració paisatgística que era presentat a la ciutadania en aquest taller, que tenia lloc a l’Aulari de Sant Rafel del Campus Universitari, i al qual els participants realitzaven tot tipus de preguntes als tècnics. La Regidora de Territori, Rebeca Torró, incidia en “la voluntat del Govern d’Ontinyent de fomentar la participació ciutadana en aquest procés, dins la línia encetada de màxima transparència en tot moment a la gestió municipal, afegia.

  Rebeca Torró destacava també “la gran acollida” al taller, ja que els propis tècnics apuntaven que es tracta d’un nou procés “amb el qual la gent no està familiaritzada”. Les persones interessades poden participar també a l’estudi mitjançant l’enquesta per al procés de Participació Pública disponible en el Servei d’Informació Municipal (SIAM) i en la pàgina web de l’Ajuntament d’Ontinyent www.ontinyent.es  durant el termini de 30 dies naturals. Quan finalitze aquest periode, els equips redactors presentaran un document de síntesi que serà presentat per l’Ajuntament, i que servirà de base al document dels plans parcials que es redactarà posteriorment.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -