Gran acollida pel taller d’Integraciò paisatgística d’Ontinyent

 

Més d’una trentena de veïns i veïnes d’Ontinyent han acudit al taller organitzat pel Govern d’Ontinyent sobre l’estudi d’integració paisatgística del disseminat. Es tracta d’un document és necessari per tal de procedir a la nova ordenació del sol urbà del terme, un procés iniciat amb els dos plans parcials que es van aprovar en maig de 2010 per ordenar una extensió de 4’5 milions de metres quadrats.

Ara, la resta de sol urbanitzable sera ordenat amb altres dos plans parcials, que requereixen d’aquest estudi d’integració paisatgística que era presentat a la ciutadania en aquest taller, que tenia lloc a l’Aulari de Sant Rafel del Campus Universitari, i al qual els participants realitzaven tot tipus de preguntes als tècnics. La Regidora de Territori, Rebeca Torró, incidia en “la voluntat del Govern d’Ontinyent de fomentar la participació ciutadana en aquest procés, dins la línia encetada de màxima transparència en tot moment a la gestió municipal, afegia.

Rebeca Torró destacava també “la gran acollida” al taller, ja que els propis tècnics apuntaven que es tracta d’un nou procés “amb el qual la gent no està familiaritzada”. Les persones interessades poden participar també a l’estudi mitjançant l’enquesta per al procés de Participació Pública disponible en el Servei d’Informació Municipal (SIAM) i en la pàgina web de l’Ajuntament d’Ontinyent www.ontinyent.es  durant el termini de 30 dies naturals. Quan finalitze aquest periode, els equips redactors presentaran un document de síntesi que serà presentat per l’Ajuntament, i que servirà de base al document dels plans parcials que es redactarà posteriorment.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es limita a 245 persones simultànies i 980 diàries l’aforament al Pou Clar

L’Ajuntament d’Ontinyent introduirà des del proper 1 de juliol diverses mesures de control i limitacions …