01/12/2023 - 20:18
Més

  Els Màsters del Club Natació Ontinyent destaquen en el Campionat de Castella-La Manxa d’Aigües Obertes 2023

  Altres notícies

  El Club Natació Ontinyent està de festa després de l’excel·lent actuació dels seus destacats nedadors màsters, Fernando Ribera i Juan Antonio Ivanco, en el Campionat de Castella-La Manxa d’Aigües Obertes 2023, que va tenir lloc a la Laguna de Ruidera, a Ciudad Real, el passat cap de setmana.

  Amb un gran esforç i determinació, els representants del Club Natació Ontinyent van enfrontar-se a una forta competència provinent de tota la regió de Castella-La Manxa. Fernando Ribera va aconseguir una impressionant posició 151, mentre que Juan Antonio Ivanco va demostrar la seva habilitat i determinació, finalitzant en la posició 156. Aquestes posicions són un testimoniatge del seu talent i dedicació en la natació d’aigües obertes.

  La prova va ser reconeguda per ser particularment competitiva, amb la participació d’alguns dels millors nedadors de la regió. Això demostra la determinació i el compromís de Fernando i Juan envers el seu esport i el Club Natació Ontinyent.

  El Club Natació Ontinyent vol expressar les seves felicitacions a Fernando Ribera i Juan Antonio Ivanco per la seva increïble actuació en aquesta destacada competició. Aquesta hazaña és un testimoni dels nivells d’excel·lència que els membres del club aspiren a assolir, i són un orgull per a la comunitat esportiva de la ciutat d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -