22/06/2024 - 21:04
Més

  Agullent inverteix més de 11000 euros en la millora de l’estadi de futbol

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha finançat les reformes de l’estadi Juan Vidal amb un total de 11.163,17 €. Les obres consten de tres actuacions centrades en millorar la qualitat del camp de futbol.
  La primera remodelació, llesta ja per a la primera jornada de lliga, ha suposat la instal·lació de 180 seients a les graderies a l’estadi del Club de Futbol Agullent. Aquesta actuació ha tingut un cost total de 4.023,25 €. Per la seua part, encara s’està treballant en el reforçament de les xarxes perimetrals així com en la reconstrucció del mur d’accés principal. Aquestes obres han suposat una inversió de 514,25 € i de 6.625,67 € respectivament.

  El regidor d’Esports, David Albert, ha declarat que les obres no només van dirigides a millorar la qualitat i les condicions de l’estadi, sinó també en “enriquir la comoditat i experiència de la gent que puge a veure els partits”. Així, Albert continua apostant per l’esport local i espera “seguir millorant l’estadi amb els anys, perquè els èxits del CF Agullent seran els nostres”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -