Última setmana per a participar al concurs de microrelats d’Agullent

Els amants de l’escriptura i en concret dels relats curts tenen fins el 30 de setembre per participar al II Concurs de Microrelats “Molí Fariner d’Agullent”. La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Agullent  té convocat, mitjançant el facebook Turisme Agullent, la segona edició d’aquest concurs que té com a objectiu donar a conèixer aquest xicotet museu i fer treballar la imaginació d’aquelles persones que accepten el repte de crear una història en molt poca extensió.

Els textos a concurs han de contindre la frase “a les escales del molí d’Agullent”, han de ser originals i inèdits, i l’extensió màxima serà de 1.400 caracters. Les persones participants tenen de temps fins el 30 de setembre per a enviar el seu microrelat, un per persona, a través de la plataforma activada al facebook Turisme Agullent, on també hi ha també penjades les bases íntegres i es descriuen els premis. Entre tots els relats presentats, un jurat seleccionarà els cinc primers classificats, que tindran tots premis. Després, les votacions populars, que tindran lloc entre el 7 i el 15 d’octubre a través del mateix facebook, triaran l’ordre de la classificació i per tant quin premi rebrà cadascun del 5 relats premiats.

Segons ha explicat Marisol Fernández, regidora de Turisme, aquest II Concurs de Microrelats  “Molí Fariner d’Agullent” compta amb el suport de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València a través del Museu Valencià d’Etnologia i forma part de la programació d’activitats culturals que el xicotet museu realitza per dinamitzar l’espai museogràfic. De fet al llarg d’aquest passat estiu, tot aprofitant la replaça que hi ha a l’accés del museu, s’han realitzat diverses activitats a l’aire lliure, com projeccions de curtmetratges o sessions de contacontes nocturnes.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent donarà vals de 60€ mensuals a tot l’alumnat beneficiari de les beques de menjador

La regidoria de Benestar Social atorgarà una ajuda de 60€ mensuals a l’alumnat agullentí beneficiari …