11/12/2023 - 16:38
Més

  Agullent s’ompli de música el pròxim cap de setmana

  Altres notícies

  El cantautor Andreu Valor i l’espectacle musical “Charlie i la fàbrica del reciclatge” són les propostes per a divendres i dissabte

  Taller familiars, cinema d’estiu, contacontes per a adults, màgia, monòlegs o activitats esportives són algunes de les propostes culturals i lúdiques que l’Ajuntament d’Agullent ha programat per al juliol i l’agost, i que es poden consultar a la web www.agullent.es . Però aquest proper cap de setmana li toca el torn a la música per partida doble.

  El divendres 17 de juliol el cantautor Andreu Valor oferirà el seu darrer espectacle “Insurrecte” a l’escenari instal·lat al pati del CEIP Sant Vicent Ferrer d’Agullent. El concert, que serà d’accés lliure fins esgotar l’aforament, s’emmarca en la gira de presentació del nou treball del cantautor integrat per 10 cançons amb una sonoritat renovada. L’actuació s’iniciarà a les 23 hores.

  La proposta musical agullentina per al dissabte 18 de juliol és de caire familiar. Es tracta de l’espectacle musical “Charlie i la fàbrica de reciclatge”. Una adaptació del clàssic de la literatura de Roald Dahl per a crear consciència sobre la importància del reciclatge. Un espectacle divertit i didàctic programat per la regidoria de Cultura, que entretindrà a xiquetes i xiquets, al mateix temps que els explicarà com cuidar el nostre entorn. El musical també tindrà lloc a l’escenari instal·lat al col·legi públic Sant Vicent Ferrer a les 20 hores. L’accés al musical serà lliure fins esgotar l’aforament.

  La regidora de Cultura, Maria Herrero, ha explicat que malgrat les circumstàncies s’ha volgut optar per dos espectacles musicals rellevants, perquè a Agullent és habitual oferir una programació cultural i lúdica molt completa a l’estiu “i enguany, adaptats a les circumstàncies i seguint les recomanacions sanitàries, també ho hem volgut fer, perquè la cultura no deu parar”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -