Ultimen un conveni amb la Generalitat per actualitzar i donar continuïtat a l’oficina PROP

0

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant un conveni amb la Generalitat Valenciana per actualitzar i donar continuïtat a l’Oficina PROP mixta que presta servei a la ciutat. Així ho confirmaven hui l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, en la visita que tots dos cursaven a l’oficina PROP de la ciutat, ubicada en l’edifici municipal CREC del carrer Maians, visita a la qual participava també la primera tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix.

El conveni, que serà portat al proper ple municipal per a la seua posterior signatura per l’Alcalde i la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, permetrà adaptar el funcionament del PROP als canvis normatius i de funcionament que s’han produït des de l’entrada en funcionament de l’oficina mixta d’Ontinyent en 1999, després de 20 anys als quals aquesta a atès més de 525.000 persones. Entre els

Durant la visita al PROP, tant Jorge Rodríguez com Antoni Llorente coincidien en mostrar la voluntat de les dues administracions, Ajuntament i Generalitat, de seguir col·laborant en benefici de la ciutadania, aprofitant i optimitzant l’ús de les noves tecnologies. En aquest sentit, Llorente confirmava la implantació de nous mecanismes al PROP per facilitar i impulsar les gestions digitals. Jorge Rodríguez explicava que els canvis que ja ha introduït l’Ajuntament en aquest sentit, com ara demanar hora a través de la web municipal per a la gestió de les cites amb els diferents departaments, o el canvi de l’horari del registre municipal de 10:00 a 14:00 hores “requereixen un xicotet esforç inicial per adaptar-se, però van a ser positius en tant en quant ens ajuden a garantir la seguretat de les persones al context del Covid19 i redundaran en la comoditat d’evitar cues innecessàries”, assenyalava.