Ultimen un conveni amb la Generalitat per actualitzar i donar continuïtat a l’oficina PROP

L’Ajuntament d’Ontinyent està ultimant un conveni amb la Generalitat Valenciana per actualitzar i donar continuïtat a l’Oficina PROP mixta que presta servei a la ciutat. Així ho confirmaven hui l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Secretari Autonòmic de Participació i Transparència, Antoni Llorente, en la visita que tots dos cursaven a l’oficina PROP de la ciutat, ubicada en l’edifici municipal CREC del carrer Maians, visita a la qual participava també la primera tinent d’alcalde i regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix.

El conveni, que serà portat al proper ple municipal per a la seua posterior signatura per l’Alcalde i la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez, permetrà adaptar el funcionament del PROP als canvis normatius i de funcionament que s’han produït des de l’entrada en funcionament de l’oficina mixta d’Ontinyent en 1999, després de 20 anys als quals aquesta a atès més de 525.000 persones. Entre els

Durant la visita al PROP, tant Jorge Rodríguez com Antoni Llorente coincidien en mostrar la voluntat de les dues administracions, Ajuntament i Generalitat, de seguir col·laborant en benefici de la ciutadania, aprofitant i optimitzant l’ús de les noves tecnologies. En aquest sentit, Llorente confirmava la implantació de nous mecanismes al PROP per facilitar i impulsar les gestions digitals. Jorge Rodríguez explicava que els canvis que ja ha introduït l’Ajuntament en aquest sentit, com ara demanar hora a través de la web municipal per a la gestió de les cites amb els diferents departaments, o el canvi de l’horari del registre municipal de 10:00 a 14:00 hores “requereixen un xicotet esforç inicial per adaptar-se, però van a ser positius en tant en quant ens ajuden a garantir la seguretat de les persones al context del Covid19 i redundaran en la comoditat d’evitar cues innecessàries”, assenyalava.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …