30/05/2024 - 14:05
Més

  Agullent rep més de 130.000 € per a rehabilitar tres camins del poble

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha rebut un total de 133.782,29 € per a executar les obres de reparació i restitució d’infraestructures, equipaments o instal·lacions del camí de Racó de la Volta, del Porro i la Solana i del Sort d’Esma. La subvenció prové de la Generalitat Valenciana i cobreix íntegrament el cost de les actuacions que s’han dut a terme al poble.

  Les tres vies estan ubicades a la zona agrària amb terrenys de cultiu propera al Benetzar, adjacents al camí Vell d’Ontinyent a Albaida. L’estat de totes tres es va veure afectat pel temporal de pluges torrencials DANA que va caure al territori valencià en la tardor de 2019.

  En els camins de Racó de la Volta i el del Porro i la Solana s’ha treballat per a reasfaltar les vies, amb un cost de 47.297,06 € i de 46.326,83 €, respectivament. Per la seua part, en el camí de Sort d’Esma s’ha obrat repavimentant la via per a reconduir les aigües. Aquesta actuació ha tingut un cost de 40.158,40 €.

  L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, valora positivament la subvenció rebuda per a executar les obres. “Continuem treballant per poder recuperar el bon estat dels camins del nostre terme”, finalitza Muñoz.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -