La Zona de les Costes d’Agullent ja disposa de clavegeram

La urbanització de les Costes ha quedat connectada al clavegueram general gràcies a unes obres realitzades recentment,   i que han comptat amb una subvenció de 32.253€ de la conselleria de Medi Ambient, a través la línia d’ajudes per a obres en matèria d’abastiment d’aigües, sanejaments i defensa contra inundacions.

A més de la col·locació del nou tram de canonades per a aigües residuals, que han tingut un cost total de 39.349€, s’ha substituït part d’un col·lector ja existent a la zona per adaptar-lo a les noves necessitats de recepció. Una volta realitzades aquesta obres, que han connectat la xarxa d’aigües residuals general del poble amb el camí de les Costes, ara ja els propietaris de les parcel·les ubicades en esta zona de sol residencial assumiran les obres de connexió al col·lector general instal.lat per l’Ajuntament.

“Per a poder realitzar la construcció d’aquest tram de col·lector s’ha hagut de treballar tant en el propi camí de les Costes,  com en el de l’Assegador, Sant Vicent i en la part posterior del parc de la Font Jordana” comenta Jesús Pla.  “Aquestes obres permetran connectar la zona de les vivendes de les Costes al col·lector d’aigües residuals general, i ara ja és responsabilitat dels propietaris de  cada parcel·la connectar-se al clavegueram general”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent destina 100.000€ per iniciar el pla “Agullent Suma”

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agullent ha reestructurat els pressupostos municipals, que tenia a punt …