23/07/2024 - 11:44
Més

  Agullent acollirà el projecte teatral europeu “Escena Erasmus”

  Altres notícies

  Agullent ha estat un dels 19 pobles seleccionats a nivell autonòmic per acollir al 2017 el projecte teatral europeu d’Escena Erasmus de la Universitat de València, que portarà fins aquesta localitat l’obra de teatre ‘La fira invisible’ interpretada per joves actors estudiants de diverses nacionalitats.

  El nou espectacle d’Escena Erasmus passa un examen a la situació política, social i cultural que afecta Europa i es podrà veure a Agullent el dissabte 24 de juny a l’Auditori municipal Josep Mª Bru. Es tracta de la segona part d’una trilogia d’espectacles sobre les migracions, que Escena Erasmus va començar l’any passat amb ‘El circ de la frontera, i que continuarà l’any que ve.

  El projecte d’Escena Erasmus aplega a Agullent a través del programa cultura “Europes Menudes” produït entre la Universitat de València i l’Àrea de Cultura de la Diputació de València. Un programa cultural que pretén establir ponts de diàleg entre les realitats locals valencianes i les ciutats europees representades pels actors. A més del teatre, a cada municipi s’organitzen diverses activitats on es potencia la trobada intercultural, la reflexió sobre la forma de ser europeus i diferents actes amb col·lectius locals.

  Aquest any l’espectacle d’Escena Erasmus visitarà 19 pobles i ciutats de la província de València: Agullent, Alfara del Patriarca, Alzira, Alpuente, Anna, Benetússer, Benifaió, Cheste, Favara, Cortes de Pallàs, La Font de la Figuera, Manises, Manuel, Quart de Poblet, Potries, Ontinyent, Requena, Loriguilla i València. Per tant una gira on estan representades pràcticament la totalitat de les comarques de la província de Valencia.

  L’espectacle està dirigit per Anna Marí que escriu part dels textos junt amb Gabi Ochoa, Javier Sahuquillo, Guada Sáez i Daniel Tormo. El muntatge està protagonitzat per: Natalia Adamczyk (Polònia), Marc Company (València), Mara Hold (Alemanya), Stefano d’Ippolito (Itàlia), Lucas Casasco (Brasil), Szymon Miczek (Polònia), Manuel Ramminger (Àustria), Maria Rubio (València), Ismael Sempere (Alacant), Judith Sanz (Soria), Glòria Vindel (València) i Clelia Zoccatelli (Itàlia).

  Font: Ajuntament d’Agullent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -