23/03/2023 - 12:22
Més
  IniciVall d'AlbaidaAgullentVeïnat d’Agullent es beneficia del pla municipal d’ajudes a la rehabilitació de...

  Veïnat d’Agullent es beneficia del pla municipal d’ajudes a la rehabilitació de vivendes i locals del centre històric

  Un total de 13 vivendes del centre històric d’Agullent s’han millorat gràcies al Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric, que l’Ajuntament d’Agullent va llançar per a l’edició de 2022. Un paquet d’ajudes municipals que permet a les persones propietàries de les vivendes obtenir fins al 50% del pressupost de l’actuació prevista.

  A través d’aquest pla, l’Ajuntament d’Agullent ha finançat al 2022 un total de 43.547,22€ en obres particulars, que contribueixen a la recuperació del centre històric del poble. Cal recordar, que aquest pla d’ajudes es va llançar per primera vegada al 2016 i des d’aquesta data fins a 2023 s’han concedit un total de 90 ajudes amb un import total de 251.073,08 euros.

  Segons s’ha anunciat des de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Agullent, es continuarà concovant cada any aquest Pla d’Ajudes Municipals per a la Rehabilitació de Vivendes i Locals del centre històric d’Agullent, i com en les anteriors edicions contemplarà tant subvencions per actuar de manera global en les vivendes, com parcialment en cobertes, façanes, parets mitgeres i estructures i fonaments. A més també comptarà amb línia d’ajudes per a l’eliminació de barreres arquitectòniques, i una altra per a l’eliminació d’elements impropis en vivendes del centre històric.
  Segons l’alcalde Pau Muñoz, “des de l’equip de govern es treballa per revaloritzar el nucli antic d’Agullent fomentant ajudes per tal de millorar la zona, donant valor al nostre centre històric i garantir la millora dels habitatges de les persones que habiten en la zona”.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  FER UN COMENTARI

  Introduïu el vostre comentari.
  Introduïu el vostre nom aquí

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  El més llegit