Agullent repartirà mascaretes als seus majors de 65 anys

0

L’Ajuntament d’Agullent iniciarà hui el repartiment de mascaretes a les persones majors de 65 anys de la localitat. Segons ha informat l’alcaldia es repartiran un total de 450 unitats a través de les brigades de l’ajuntament, que les entregaran als domicilis dels veïns d’aquesta franja d’edat.

Es tracta d’unes mascaretes de tela que han estat adquirides a una empresa del polígon industrial d’Agullent, i que han estat embossades per a mantenir la higiene en el repartiment. Tot i aquestes mascaretes no són les certificades sanitàries poden servir com a mesura preventiva en cas que aquestes persones hagen de realitzar alguna eixida del seu domicili.

Desinfecció de la via pública i edificis

L’Ajuntament d’Agullent està realitzant periòdicament actuacions de desinfecció de la via pública i mobiliari urbà, per tal de tractar d’eliminar possibles restes del coronavirus. A més, el consistori ha contractat la desinfecció dels edificis d’ús públic i ja s’ha actuat en diversos espais com el Centre de Salut d’Agullent, les dependències de Serveis Socials, Llar de Jubilats, Policia Local, multiusos i casa consistorial. A més, també es desinfectaran les escoles abans que es reprenga el curs presencial, tot i que el servei de neteja ordinari ja està realitzant una neteja a fons.

Publicitat