Comencen les obres del centre de dia de persones majors d’Agullent

Les obres del Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent s’han iniciat hui dilluns 3 de febrer. L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, i la regidora de Benestar Social, Maria Mora, s’han apropat amb els tècnics municipals fins la zona on ja s’han iniciat els moviments de terres per a realitzar els fonaments de l’edifici públic.

L’empresa adjudicatària d’aquest obra ha estat UTE Centro de Día de Agullent, que compta amb un termini de 10 mesos per executar les obres, segons ha explicat l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz. L’import de licitació d’aquesta nova infraestructura ha estat de 547.701€ IVA inclòs i està subvencionada al 100% per la Diputació de València.

El nou edifici, que està dimensionat per donar cabuda a 25 usuaris, tindrà a la planta principal una sala d’oci i descans d’aproximadament 100m2, una sala de rehabilitació de 42m2, un pati descobert exterior, així com el menjador, cuina, recepció, despatxos i una sala de tractaments i cures. La porta principal d’accés al futur Centre de Dia de Persones Majors Depenents d’Agullent s’ubicarà en la zona de confluència del carrer la Torre amb el carrer Sant Antoni.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aquest dissabte es presenten el càrrecs de les festes de moros i cristians d’Agullent

Avui divendres es donarà a conèixer la portada del llibre de festes